Diskusie - 2009. stránka fóra
7
Aký je váš najobľúbenejší štúdiový album kapely Linkin Park?
5. 7. 2014 22:02
31
Mám trochu problém
Mám taký menší problém a vopred vás chcem poprosiť, aby ste odpovedali vrámci možností k veci a nepovažovali toto za úchylné alebo také niečo, naozaj ma to celkom trápi už. Ide o to, že... Otvor fórum »
5. 7. 2014 21:54
4
Košice->Širava
Ahojte, chystáme sa na chatu na širavu a chcem sa opýtať ako sa tam dostaneme z Košíc autobusom niejakým. Dík . Otvor fórum »
5. 7. 2014 21:54
21
Sajrajt sága
Videla som na markíze že má v pondelok ísť sajrajt sága, teda nejaká paródia na twilight.... Chcela by som si to stiahnuť a pozrieť lebo v pondelok asi nebudem mať čas... neviete kde by som to našla??? na... Otvor fórum »
5. 7. 2014 20:55
34
Rozchod
Zdravím, stala sa mi taká jedna vec. Našiel som si dievča, nebol to dokonalý vzťah, samozrejme ako to aj musí byť, boli občas nezhody, ale mali sme sa radi a bolo nám veľmi dobre.... Otvor fórum »
5. 7. 2014 20:26
8
Prijímačky na SPU - FEM
Ahojte chcem sa spýtať či niekomu v Vás už prišlo vyrozumenie o prijatí res. o neprijatí na SPU? Ďakujem :) Otvor fórum »
5. 7. 2014 20:07
4
Menštruácia a antikoncepcia
Po pauze som začala brať zase tabletky, prvú som mala zobrať v prvý deň krámov.. myslela som si že krámy som už dostala, tak som zobrala prvú.. Baby neviete zo skúsenosti, či mi teraz krámy prídu, ... Otvor fórum »
5. 7. 2014 19:35
32
Aké iné jazyky okrem angličtiny, nemčiny sa učíte/viete?
Ahoj, aké iné jazyky okrem angličtiny a nemčiny sa učíte/viete? Kde ste sa ich naučili? Prečo ste sa ich začali učiť?... Otvor fórum »
5. 7. 2014 19:27
5
Ako často cvičiť jednotlivé časti tela
je lepšie cvičiť každý den len jednu časť tela (napr pondelok ramena,, utorok ruky a pod. ) alebo možem aj cez jeden den cvičiť viac časti tela? Otvor fórum »
5. 7. 2014 19:08
19
GRAPE 2014
Ahojte, ja mám hrozne veľký problém. :( Toto leto chcem ísť na Grape Festival, hneď zo začiatku bola akcia pre tých čo majú O2, že majú lístky len za 25e. Lenže ja som to vtedy... Otvor fórum »
5. 7. 2014 18:40
3
Mobilný net - história hľadania
Ahojte, zaujímalo by ma, že keď mám mobilný internet, či sa dá nejako pozrieť história môjho hľadania cez operátora. ďakujem :) Otvor fórum »
5. 7. 2014 18:27
2
Vylúčenie zo školy ,,.
ahojte chcela by som sa opýtať či sa dá isť na inú školu aj keď som bola vylúčená zo školy ? Otvor fórum »
5. 7. 2014 18:26
5
Spoločné poviedky/romány/,,.
Má niekto vo veku 13 - 14 (neviem, či tu nejaký taký sú :D) záujem písať so mnou spoločnú poviedku, román... Je to len na vás. Nejaký extra dobrý v písaní byť nemusíte, ani ja... Otvor fórum »
5. 7. 2014 18:17
20
Nemam konicky
obcas si zabeham, vyrazim na pivo, na kavu, na nakup precitam raz za sto rokov knihu, obcas si navarim i napeciem..... no nic v zivote ma nechytilo na tolko aby som to robila vytrvalo..... ... Otvor fórum »
5. 7. 2014 17:59
28
Daruješ krv?
- Áno, pravidelne
- Áno, keď sa naskytne príležitosť
- Nie, nemôžem zo zdravotných dôvodov
Ďalšie možnosti »
5. 7. 2014 17:49- Áno, keď sa naskytne príležitosť
- Nie, nemôžem zo zdravotných dôvodov
Ďalšie možnosti »