Diskusie - 1935. stránka fóra
9
Prenajom - Karlovka, Dlhe diely,,.
Ahojte, tento rok nastupujem na vysku v BA a nedostala som intrak. Neviete o nejakom prenajme co najblizsie mlynom/botanickej? Zhanam nieco do 150€. Za kazdu radu dakujem :) Otvor fórum »
4. 8. 2014 18:01
42
10 % kapacity mozgu
Aký máte názor na tvrdenie, že využívame len max. 10 percent KAPACITY mozgu ? Otvor fórum »
4. 8. 2014 16:55
3
Zlyhanie konfigurácie windowsu :)
Na ntb-ku my zlyhalo konfigurovanie aktualizácii systému Winwows 8. Už hodinu prebieha vrátenie zmien no stále žiadny rozdiel. Poradíte mi čo mám s tým robiť? :) Otvor fórum »
4. 8. 2014 16:53
12
Duolingo
Kto sa vzdeláva ? Aký jazyk ? Aj ste sa niečo naučili keď ste to hrali ? Otvor fórum »
4. 8. 2014 16:47
8
Keby bolo keby,,.
Keby bolo keby boli by sme v nebi. A čo tak to trochu pozmeniť? Napíš prvé čo ťa napadne. Prajem veľa šťastia Otvor fórum »
4. 8. 2014 16:23
6
Nepravidelná menštruácia
Nazdar Birdzáci, potrebovala by som poradiť ohľadom nepravidelnej menštruácie... Mám 16 rokov, prvý menzes som dostala tesne pred 12. narodeninami a odvtedy mám meštruáciu vždy nepravidelnú, asi každé 2 mesiace, málokedy aj 3 a... Otvor fórum »
4. 8. 2014 16:10
6
Nazov filmu
Chcela by som pomôť z názvom filmu ktorý som raz videla a chcem si ho pozrie ešte raz. Boli v nom dve kamáratky. A jednej sa niekto nabúral na fb a začal tam pridavat nejake čudne statusy a fotky a... Otvor fórum »
4. 8. 2014 15:56
9
Padám
Viem ako to funguje... Raz si dole, raz hore a všetko si to riadiš sám. Stačí ak sa usmeješ na človeka a hneď máte obaja lepší deň. Žijem v úplnej rodine ale vždy mi tu niečo... Otvor fórum »
4. 8. 2014 15:41
5
Couchsurfing
Decká chcela by som čeknúť nejaké pekné miesto/mesto v Európe a preto ma zaujíma či máte nejaké skúsenosti s couchsurfingom a zároveň nejaký tip na stránku s lacnými letenkami ? Samozrejme môžete sa pridať :D :D Otvor fórum »
4. 8. 2014 15:08
1
Csv reader - diakritika
Zdravím, mám súbor vo formáte csv, ktorý obsahuje diakritiku, ale namiesto písmen s diakritikou mi zobrazí nejaké hieroglify :D prosím neviete mi poradiť, čo s tým spraviť, resp. ... Otvor fórum »
4. 8. 2014 14:49MÚ :D
Čaute! Viem, pýtam sa to po druhýkrát, ale teraz budem trochu konkrétnejší - teraz to platí len pre žiakov SSOSTA PP - ako ste vy prežívali prvý deň na tej škole, ako ste sa správali, ako... Otvor fórum »
4. 8. 2014 14:43
11
Adblock
Ahojte, prosím vás, kde si môžem stiahnuť ad block na blokovanie reklám, mám google chrome a skúšala som cez internetový obchod, ale ked dám sťahovanie, tak mi vypíše stále že nastala chyba intert. pripojenia Otvor fórum »
4. 8. 2014 14:28
9
Cviky pre babu
Poradte nejaké dobré kondičné cviky pre babu, nič také čo ma rozbije na niekoľko dní. Dík Otvor fórum »
4. 8. 2014 14:02