Diskusie - 1933. stránka fóra
3
Externe studium na stednej skole
Ahojte, chcela by som sa vas opytat, ci mate niekto skusenosti s externym studiom na strednej a ak ano, ake? Ja som nad tym uz dlhsie premyslala, na nete som o tom ale nenasla vela... Otvor fórum »
5. 8. 2014 11:35
12
Hľadám názov animovaného seriálu
Jedná sa, ako som už spomínal, o animovaný seriál vysielaný v tej dobe (asi pred 4 rokmi) na kanále Jetix. V hl. úlohe bol chalan z nobility a mal priateľskú pastierskú rodinu kde otec rodiny sa... Otvor fórum »
5. 8. 2014 11:09
11
Prehrávanie spomienok
Myslíte si, že to bude niekedy v budúcnosti možné? Že by existoval nejaký prístroj, čo by dokázal zobraziť naše myšlienky, spomienky a mohli by sme ich ukazovať ostatným ... Sme sa bavili s kamarátom o tom,... Otvor fórum »
5. 8. 2014 10:29
3
Ako si robiť reflexnú masáž ?
možeme si to robiť každý alebo na to treba nejake odborne studium... poprosil by som linky , knihy rady... dakujem Otvor fórum »
5. 8. 2014 09:59
20
Zaznamenanie Myšlienok
Viete si predstavit, ze by ste si zaznamenali kazdu myslienku, ktora vam preleti hlavou? ale ze uplne kazdu :) ja som nad tym dnes rozmyslala.. asi by to aj bolo vtipne zapisovat si to lebo jednu chvilku myslime... Otvor fórum »
5. 8. 2014 09:57
4
Je možné študovať na VŠMU aj muzikálové herectvo?
Ahojte, prosím Vás, ak by náhodou niekto vedel, je na VŠMU možnosť študovať aj muzikálové herectvo? Na oficiálnej stránke VŠMU som našla študijné odbory Divadelnej fakulty, ale medzi nimi odbor "Muzikálové herectvo" nebolo, no na... Otvor fórum »
5. 8. 2014 09:30
2
Clash of Clans
Ahoj hra niekto tuto android hru ? Ak ano ozvite sa a podte do našej ali aspon by tam bol dakto skym si budem rozumiet . :) Otvor fórum »
5. 8. 2014 08:45
29
Výchova detí
Zaujímalo by ma čo si myslíte, či je chyba vo výchove detí ktoré už v trinástich, štrnástich rokoch v partiách začínajú fajčiť a piť (zaujíma ma skôr alkohol). Zlyhali rodičia, alebo s tým oni nič nemajú... Otvor fórum »
5. 8. 2014 08:03
7
Zaujemci o pracu ci brigadu, pozor na tuto firmu
viac tu: http://www. profesia. sk/forum-prace/hladanie-prace/pohovor/pozor-na-podvodnikov-d-consulting-na-letnej-v-kosiciach-307798 Otvor fórum »
5. 8. 2014 06:54
2
Prehrávanie videí
Asi pred dvoma dňami som si nainštalovala YAC - program na prečistenie PC... ALE.... Keď som si ho nainštalovala sa mi hocikedy sám od seba zatvoril prehliadač, nedajú sa mi pozerať iné videá okrem tých na YT a aj... Otvor fórum »
5. 8. 2014 00:53
83
Sex s malou
Co hovorite na sex s nizkou chudou holkou? Ake polohy odporucate? Ja som zvyknuty na vysoke a teraz som mal nizku misionar nic moc ani som jej nevidel tvaricku poriadne a dost tazko som sa s nou vtedy bozkaval doggystyle... Otvor fórum »
5. 8. 2014 00:53
14
Majitelia iphone,, poradte
spolužiaci a kamarati stale hovoria ake su iphone blbe a hrozne a neviem co im povedat.. prosim poradte. co robite vy? Otvor fórum »
5. 8. 2014 00:41
41
Som Bi je to moc zle?
Dobrý večer som 17 ročné dievča mala som vzťah 3roky aj 6mesiacov.. No rozišli sme potom si si našla chalana a rozišli sme sa.. No potom som bola vonká s kamoškami a zistila som že som Bi. ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 00:17
18
Slečny, čo vám je pohodlnejšie? Maľovať sa:
5. 8. 2014 00:09
7
MMA
Ahojte, chcel by som začať chodiť na MMA a chcel by som od vás rady, aké máte skúsenosti s MMA poprípadne čo si mám doniesť, čoho sa mám vyvarovať, ako sa mám pripraviť atd. Otvor fórum »
4. 8. 2014 23:58