Diskusie - 1908. stránka fóra
42
Utratenie psíka
Ahojte chcem túto otázku nasmerovať hlavne na tých čo majú psov. Dali by ste svojho psa utratiť ak by bol už starý a chorý? Ide o to, že mám chorú 11 ročnú sučku. ... Otvor fórum »
15. 8. 2014 09:01
16
Autoškola - testy
Vraj keď si robíte testy z internetu, tak na skúške pohoríte, čo je na tom pravdy? Ako dlho pred testom ste sa učili? A nehovorte že deň, to neverím :D Otvor fórum »
15. 8. 2014 03:32
20
Poradíte mi tému ?
Zdravím. V blízkej budúcnosti plánujeme ísť točiť "short film" alebo sketch ... Lenže nevieme čo točiť :D Poraďte prosím tému, o čom by to malo byť. Nech je to vtipné a nech sa ľudia na tom... Otvor fórum »
15. 8. 2014 00:59
61
Načom ste sa najviac v živote nasmiali??
Prezradte mi čo vás najviac dokázalo v živote rozosmiať :) Otvor fórum »
15. 8. 2014 00:46
9
Dobrovoľníctvo
Ahojte, chcela by som začať dobrovoľníčiť. Nepoznáte nejaké dobré stránky alebo organizácie? :-) Už som samozrejme gúglila, ale nanašla som toho veľa. Poznám stránku dobrovolnictvo. sk a unicef. Neviete o nejakých ponukách dobrovoľníctva v... Otvor fórum »
14. 8. 2014 23:58
3
Ktorý mobil si mám kúpiť ?
Čaute, potreboval by som poradiť. V nasledujúcich dňoch si chcem kúpiť jeden z mobilov zo strednej triedy a neviem ktorý si vybrať. Ide o HTC 310, LG L70, Prestigio multiphone 3451. ... Otvor fórum »
14. 8. 2014 23:44
64
Ktorú celebritu si videl-a naživo?
(teraz nemyslím slovenské, ktoré môžte stretnúť aj každý deň v hlavnom meste . Skôr tie Hollywoodske) Otvor fórum »
14. 8. 2014 23:30
32
Ako by ste reagovali a prečo práve ja??!
Ja som asi naozaj nejaká vadná, lebo aké mám ja "šťastie" na chalanov... Dnes sa mi stalá taká divná vec. :D Kamarát ma volal von, k nemu na chatu. Šla som, veď to bol... Otvor fórum »
14. 8. 2014 23:04
18
Ekonomická teória a žurnalistika BA
Ahojte, chcem sa opýtať, či je tu niekto kto ide teraz do Bratislavy na Ekonomickú, a na tento odbor ekonomia+žurnalistika:D :) počula som, že je tam dosť málo ľudí, tak sa pokúšam nájsť aspoň zopár... Otvor fórum »
14. 8. 2014 22:30
25
Why me?
Ahojte :) chcela by som sa vás opýtať čo mám robiť. Dosť ľudí ma teraz na asku hatuje a ja neviem čo mám robiť. Väčšina tých ľudí sú z druhého konca štátu a ostatných som nikdy nevidela :(... Otvor fórum »
14. 8. 2014 22:23
11
Vie niekto vymenovať najlepšie koncertné krídla (klavír)?
niečo ako "Rolls Royce" medzi klavírmi Otvor fórum »
14. 8. 2014 22:16
5
Internát Pekná Cesta, BA
Ahoj! Od septembra budem prváčka a chystám sa bývať na internáte na Peknej Ceste v Krasňanoch v BA. Veľmi rada by som poznala nejaké vaše skúsenosti s týmto intrákom, alebo váš názor naň, to ako sa vám... Otvor fórum »
14. 8. 2014 21:56
1
Primárna pedagogika - UMB v BB
Čaute všetci! ; -) Náhodou nejaká spolužiačka, spolužiak do prváku externého mgr. štúdia primárnej pedagogiky na PF UMB v Banskej Bystrici? Otvor fórum »
14. 8. 2014 21:52
29
Doba jedova
Pred pár dnami som si precital zaujímavu knihu Skorumpovana farmacia od Bena Gonwalda a tak som sa znova a raz zamyslel . Zamysleli ste sa už niekedy nad tým že vlastne... Otvor fórum »
14. 8. 2014 21:23
12
čo na čierne bodky?
skúsila som už kadečo ale nepomáha, čo by ste poradili?aké máte skúsenosti? Otvor fórum »
14. 8. 2014 21:22- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR