Ahoj! Od septembra budem prváčka a chystám sa bývať na internáte na Peknej Ceste v Krasňanoch v BA. Veľmi rada by som poznala nejaké vaše skúsenosti s týmto intrákom, alebo váš názor naň, to ako sa vám tam páči. Celkom by ma zaujímalo, ako to u prvákov fu
býval som tam kedysi ,ale nie ako študent....cez známeho som vybavil tam dočasné bývanie na "oddelení" kde sú pracujúci ludia....totálny odpad no tam kde som bol ja,neviem ako na iných izbách ....jedna chladnicka na izbe a dvojplatnička,thats all....miestnost malá a traja ludia tam ,no nikdy viac...
ja som tam na strednej byvala, celkom v pohode, izby obstojne, stvorpostelove, dve izby na bunke s jednou kupelkou.. vychadzky pre prvakov su tusim do deviatej, ak chces dlhsie, musis si vybavit priepustku.. tak nejako sa mi zda, ale uz si to moc nepamatam, bolo to davno kazdopadne podla mna ovela prijemnejsi intrak nez na Racianskej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
to ale platí o kvante vecí.