Ahojte, chcem sa opýtať, či je tu niekto kto ide teraz do Bratislavy na Ekonomickú, a na tento odbor ekonomia+žurnalistika počula som, že je tam dosť málo ľudí, tak sa pokúšam nájsť aspoň zopár
ach no moj odbor je zjavne málo navštevovaný aa ste na intráku? ja som sa akurat dneska dozvedela že teda mám intrák , len ešte neviem aký, a dosť sa toho bojím počula som že to ubytko v BA neni bohviečo :/
@petusa25 ja som bola už na 2 rôznych a pravdepodobne tento rok budem zas na nom .... a vieš čo ako na ktorom intráku, sú tam hrozné, sú tam také že v pohode a sú tam aj dobré, uvidíš kde ta dajú v priebehu budúceho tyždňa to budú nahadzovať
@petusa25 aj ja idem na EUBA,ale na FPM... Aký intrák ti dali? @neviemkto2012 mne pridelili Hrobovňu, čo je asi teda HOPA Ale nikde neviem nájsť fotky interiéru... nevieš aké to je na tomto intráku?
@jenner ja ešte stále neviem, a hroboňova nieje HOPA ale DOPA A vyzerá to tam tak, hm proste odjakživa to bol dievčenský intrák, teraz už tam byvaju aj chalani myslím, ale ste 4 na izbe (väčšinou) takže trošku tlačenica, spoločne sprchy, aj záchody
@neviemkto2012 áno,už som zistila,že to je DOPA A som rada že už je zmiešaný no neviem ako to je s tým zrekonštruovaním no :/ Ja som v B a kamoška v A tak uvidíme či sa nám bude dať, ísť na izbu spolu... a vraj tie 4ky spravili na 3ky a je tam viac miesta,neviem čo je na tom pravdy....
tak je to možné, ja som tam nikdy nebývala, každopádne by to bolo lepšie (3-jky). Ja som sama zvedavá kam ma dajú ale neviem prečo vy už to viete a my stale nie :/
@jenner tak je to možné, ja som tam nikdy nebývala, každopádne by to bolo lepšie (3-jky). Ja som sama zvedavá kam ma dajú Hehe ale neviem prečo vy už to viete a my stale nie :/
ja som tiež na Hroboňovej! 4 na izbe?? ježišmária!! dúfam že tie 4ky fakt zrušili, lebo to by sme tam boli ako sardinky a je to ďaleko od školy? lebo ja sa ešte v BA vôbec nevyznám aa sprchy a WC je spoločné akože na bunke či pre celú chodbu? disappointed: ja sa bojím
@unwritten maju najlepsiu katedru slovenciny a je to mojin snom od detstva, tak nechapem, preco taka negativna energia vsetky skvele ucitelky slovenciny, ktore ma ucili pocas 14-tich rokov, mali vystudovanu slovencinu v PO. ty studujes sj v nitre?
@unwritten tak snad ja budem iny pripad. Budem mat mozno pozitivnejsi pristup. A hlavne, je to v tom PO fakt fajn, len tak pre nic za nic by som besla z BA na koniec sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@neviemkto2012 mne pridelili Hrobovňu, čo je asi teda HOPA Ale nikde neviem nájsť fotky interiéru... nevieš aké to je na tomto intráku?