Diskusie - 1893. stránka fóra
27
Páči sa mi jedno dievča.
Viem že takých statusov tu bolo už hodne, ale ja si fakt nevier rady. ja a moji kamaráti si chodievame zahrat fotbal na taký športoví areál, každý den od tej šiestej sme tam... Otvor fórum »
21. 8. 2014 00:42
7
Clean & Clear hĺbkovo čistiaca pleťová voda
Čaute, chcem sa spýtať aké maté skúsenosti s tuto značkou lebo dnes som si kupil túto pleťovú vodu a už som ju aplikoval na tvár http://pripravky-na-cistenie-pleti. heureka. sk/clean-clear-hlbkovo-cistiaca-pletova-voda-na-citlivu-plet-200-ml/ Otvor fórum »
21. 8. 2014 00:22
39
Zeny dali by ste si zvacsit pery?
20. 8. 2014 23:47
41
Problem s frajerkou
Zdavim uz dlhsi cas pozorujem priatelku a chova sa nejak cudne nedavno som bol na jej ntbku a nechtiac som otvoril nejaky priecinok a mala tam fotky seba pri zrkadle v podprsenke a gatiach a aj ako ma naspulene pery... Otvor fórum »
20. 8. 2014 23:46
10
Preukážka na bus
Sewaste neviete ako to prebieha? Niečo ako občiansky? :D Som stredoškolák a idem si to zajtra do BA robiť :D Aké haluze sa tam robia? muím este dačo stihnút tak som zvedavý či to stihnem :D :D Otvor fórum »
20. 8. 2014 23:40
14
Voda v jacku na slúchatká
Vyliala som si trochu vody na mobil a pravdepodobne sa dostala voda do jacku na slúchatká.. mobil má pocit že ich mám zapojené aj keď nemám.. viem že ma na reklamácií pošlu do p*če tak by som sa chcela opýtať... Otvor fórum »
20. 8. 2014 23:22
32
Pomôžte mi neviem si nájsť kamarátku
Neviete mi poradit ako by som si mohla najst nejaku kamaratku ? Kde najst cloveka , ktoremu mozem doverovat? Otvor fórum »
20. 8. 2014 23:14
13
Farebne ombre
Téma pre baby, prosím poradte odskúšanú modrú farbu. Chcela by som si dať také ombré ale potrebujem poradiť s tou farbou. :) Otvor fórum »
20. 8. 2014 23:13
6
Joga pre začiatočnikov
v podstate jogu cvičim každy den nejakych 15 min ale stale neviem najsť jjogu na cele telo ..cviky pri ktorých sa fakt uvolnim a cele telo "otvorím"... hladám vlastne efektívne cviky nie moc naročné pretože niesom moc flexibilny s... Otvor fórum »
20. 8. 2014 22:45
43
Porušovanie zákonu?
Kamarátka začala nosiť obrátený pentagram so satanom, či s čím to je a ja som sa s nou dnes hádal, že tým porušuje zákon. Ona ale hovorila, že to je blbosť. Kto má pravdu? Otvor fórum »
20. 8. 2014 21:47
2
EBay
Hi people. Pred týždnom som prvykrát objednávala veci z ebay a, ked mi už došli nejaké veci a chcem podávať tým ťamanom hviezdičky(alebo neviem čo), proste ich ohodnotiť, kde sa to robí? :D vďaka krasne ; ) pozyvam :) Otvor fórum »
20. 8. 2014 21:21
8
Skupiny na fb
Ahojte , viem trošku blbá otázka ale neviem no . Keď pridám príspevok do uzavretej skupiny na fb , vidia to aj moji priatelia čo som pridala alebo iba ľudia v tej skupine ? Otvor fórum »
20. 8. 2014 21:06
2
Sony xperia M2
Ahojte stiahla som si do pc slovník, ale stale mi píše, ked ho rozbalim instalacia pritom po prvyraz som instalaciu dokoncila. V mojom mobile to nemozem najst neviete mi prosim pomoct? díík Otvor fórum »
20. 8. 2014 20:56
12
Práca pri mori,,.
Máte niekto skúsenosti s prácou pri mori ? Napríklad ako barman/barmanka, čašník/čašníčka alebo niečo iné ? :) Je to dobrá práca ? :D Otvor fórum »
20. 8. 2014 20:54
3
Penguin books
Počula som, že vydavateľstvo Penguin ako jedno z mala vydáva knihy podľa levelu angličtine, neviete mi poradiť, kde by som zašla nejaký zoznam kníh alebo tak od nich pre level intermediate ? :) Otvor fórum »
20. 8. 2014 20:16
78
Čo je to gravitácia, viď koment.
Odpvoedajte na otázku čo je to gravitácia. Čisto definícia, nekopírujte z wiki ani z nijakych stránok, nepíšte to čo iný, len napíśte to čo by ste povedali ak by sa vas niekto spýtal. Otvor fórum »
20. 8. 2014 19:35
24
Putika or kavickaren ,,.
v Nitre, kde sa chodite zasit, daco popit, lacno (pivo max 1€) a vhodne pre nefajciarov ? Poradte Otvor fórum »
20. 8. 2014 18:34
- druhým
- rovnako
Hlasuj »