Diskusie - 1886. stránka fóra
2
Slovák v SAS, DEVGRU
Čaute chcel by som sa spýtať je možné že by slovenský občan slúžil v DEVGRU(USA) alebo SAS(US) ? Otvor fórum »
24. 8. 2014 10:36
18
Už mám toho dosť
čaute, po kraji ntb sa mi furt ukazuju tie nehorázne byvoliny typu "máte dôležitú správu, vyhrali ste, boli ste vybraní, štíhle bruško, ... bla bla" ako to do pekla nejak zakážem alebo čo? mam nový windows... Otvor fórum »
24. 8. 2014 10:21
23
Otázka ohľadom štátnic, fakt len váš názor, nič viac,,,,
Takže, zajtra začínam štátnice. Mám trojo štátnic, každý deň iné. Ale proste ak jedny nespravím, tak som proste nespravila, to logicky dáva zmysel, že? No a vec sa má tak,... Otvor fórum »
24. 8. 2014 09:31
24
Stravovanie ne intráku
Ahojte! Od septembra budem bývať na intráku, a preto prosím o inšpiráciu: Čo variť? :D Niečo lacné, čoho príprava netrvá pol dňa a z čoho sa aj najem :D ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
24. 8. 2014 08:24
8
Ahojte mam taký problém ohľadom jedného muža.
Ahojte ide o to milujem veľmi Jančiho to je tak , že ja som bývala priateľka jeho brata Laca a s nim mam 2 malé deti no Laco mi vždy len ubližoval zbil ma, podvádzal... Otvor fórum »
24. 8. 2014 07:53
13
Je tu niejaký chalan s Trnavy a okolia???
Čaute :) je tu ešte niejaký pekný chalan do 13 rokov na vzťah??? Mam hnedé vlasy, zelené oči, som 167cm vysoká....... a ďalej sa dozvieš na e-maili:laurask@centrum. sk teším sa :) Len Trnava a okolie!!! Otvor fórum »
24. 8. 2014 03:49
16
Kedy ste zistili , že to ako sa ľudia prezentujú na vonok sa nezhoduje s realitou
Kedy ste zistili , že to ako sa ľudia prezentujú na vonok sa nezhoduje s realitou?mám na mysli: keď sa ľudia prezentujú pekným oblečením , autom tými s koľkými spali atď. v škole to tiež nebolo inak... Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:58
14
Ako sa zbavit ziarlivosti? Nici ma to,,
Nicilo mi to uz jeden vztah a vtedy som si povedal, ze uz nikdy nedovolim, aby som toto robil sam sebe a aj milovanej osobe ale zas to zaslo daleko a ja sa neviem ovladat.. proste vadi mi,... Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:383D tlač
No tak dokedy si myslíte že bude potrebná ľudská práca (minimálne v oblasti potravín) : http://www. hlavnespravy. sk/armada-spojenych-statov-bude-tlacit-jedlo-pre-vojakov-na-3d-tlaciarni/336167 Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:32
25
Čo vám chýba?
Ahojte, čo také vám celkom chýba v živote? Myslím nejaké služby alebo tovar. Alebo skratka niečo, čo by urobilo váš život pohodlnejším, ubralo by vám nejakú tú starosť atď. Samozrejme, lietajúce autá a... Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:27
9
Stieracie žreby
Kupujete ich niekto ? Vyhrali ste už nejakú vyššiu sumu ? Akú ? Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:35
30
Človek najhoršie "zviera"
Zdravim..Chcel by som sa vás opýtať, aky máte názor na "človeka" ? podla mna to je najhoršie ak sa tomu dá povedať zviera na svete..To, čo robí človek žiadne zviera nerobí..Myslíte že je normálne, že sa zabijaju iné zvierata?... Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:19
30
Ak by ste chceli počas strednej bývať na intráku Čo na to vaši ?
Mna by zaujímalo či by vas rodicia pustili trbars z osmeho ročnika na bilingvalne a kebyze chcete byvat na intraku protestovali by ? Alebo naopak boli radi že sa vás zbavia ???? Vopred dikik Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:18
43
Váš názor
mávam "depresie" z toho že mám 17 rokov a ešte som nemala frajera a som panna myslíte že je to normálne, to že nad tým stále rozmýšľam ..... mnohí mi hovoria že som pekná myslím si že som... Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:13
8
Študenti STU prosim !!!
Ahojteee. Prosim, prosim potrebujem poradiť ohľadom ubytovania STU. Nastupujem do prveho ročnika, ako minuloročny maturant. Podavala som si žiadosť o ubytovanie už navnejšie, no koncom jula bolo vyhodnotenie, že su už intraky pridelene. No... Otvor fórum »
23. 8. 2014 21:37- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.