Diskusie - 1877. stránka fóra
13
Kto má rád cyklistiku
Napíšte všetci čo máte radi cyklistiku pretože veľa som tu o tom článkov nevidel. pridajte aj obľúbeného cyklistu. Môj je Tony Martin. Otvor fórum »
27. 8. 2014 13:31
5
STU-nepridelenie internatu
Ahojteee, STUčkári, mna by len zaujimalo, ako idete riesit, to, ze vam nebol pridleny internat. Privatom alebo poziadanie o iny internat? Otvor fórum »
27. 8. 2014 13:06
6
Záhada Google Search, podtitul Aký je rozdiel?
Keďže na B. očividne nefunguje vyhľadávanie (iba medzi používateľmi), používam na to Google. A teraz otázka: aký je rozdiel, ak zadám 1. ) "site:birdz. sk fórum vyhľadávaný_výraz" a 2. ) "site:birdz.... Otvor fórum »
27. 8. 2014 11:57
5
Intrák
Čaute, som v oddatočnom poradovníku na VŠ intrák tak na 111. mieste. Myslíte že by som mohla dostať intrák? A neviete cca kedy? Nemáte s tým niekto skúsenosti? Či mám si už s istotou vybavovať tie stredoškolské?... Otvor fórum »
27. 8. 2014 11:55
10
Výber mobilu
bry večir... vie mi niekto poradiť dobry fon, ktory sa pohybuje okolo tych 200€ na bazoši? Pretože ja nemám šajnu čo hľadať... včera som ten svoj rozkopal. Otvor fórum »
27. 8. 2014 11:50
75
18-tka
Čo ste dostlai od rodičov na 18tku? Prípadne ak sa vás pýtali, čo ste si želali? ; ) Otvor fórum »
27. 8. 2014 11:11
8
Blízke prímorské letovisko
Čaute, poznáte nejakú destináciu pri mori, kam sa dá v pohode dostať autom a nehemží sa to tam Slovačou? Niekde v Chorvátsku, Taliansku, Čierna Hora .. a tak. Dik. Otvor fórum »
27. 8. 2014 10:42
4
Ubytovanie Zavar
Ahojte :) študuje alebo len tento rok začne niekto studovat na Trnavskej univerzite ? Mne bolo pridelené ubytovanie v Zavari čo je asi 10 km od Trnavy... Je tam niekto ubytovaný? Aké máte skúsenosti ? :) Otvor fórum »
27. 8. 2014 09:59
5
Pedagogická prváci 14/15
Ahojte, Je tu niekto kto sa chystá na pedagogickú fakultu na učitelstvo angličtiny? Neviete náhodou ake predmety mám očakávať? Nakoľko je náročné štúdium? Ako asi vyzerá rozvrh v prváku? Ďakujem :-) Otvor fórum »
27. 8. 2014 09:59
3
Zase hľadám song
Teraz už ma to fakt serie. Hľadam song, pamätám si hlavne videoklip. Bolo to od nejakej kapely na štýl Gym class heroes (Ale ja tam zaraďujem dosť veľkú časť kapiel). V tom klipe bola dosť... Otvor fórum »
27. 8. 2014 04:55
7
Mam podnikatelsky napad,,co teraz?
Caute, napadol mi jeden napad na aplikaciu/webstranku... este to nie je na slovenskom ani ceskom trhu, neviem o zvysku svete... ide o to, ze by som potreboval android vyvojara a to nieco stoji... poznate nejake moznosti ako... Otvor fórum »
27. 8. 2014 03:02
6
Angličtina
Prosim poradte ako sa čo najrychlejšie naučit anglicky :-) Otvor fórum »
27. 8. 2014 03:02
17
Trestny cin ohovaranie?
Prisiel mi papier z policie ze mam ist na vysluch ako svedkok kvoli ohovaraniu.. Ako ohovaranie myslia to ze som adminom stranky priznania nemenovaneho mesta na facebooku, co mi moze hrozit? Som neplnolety Otvor fórum »
27. 8. 2014 02:19
21
Kde založiť blog?
Ahoj, chcela by som si založiť blog, nie však o mode. Skôr o mojich osobných názoroch, ľudoch, spomienkach, zážitkoch ... Malo by to slúžiť ako moja verejná "spovednica" a zároveň úschovňa spomienok ...... Otvor fórum »
27. 8. 2014 00:09
6
Mobilná aplikácia na túry
Ahojte! Chcem sa poradiť s nejakými vášnivými turistami, čo používajú nejaké aplikácie, alebo s ľuďmi, ktorí sa do toho vyznajú :D Ktorú aplikáciu odporúčate tak najmä na plánovanie trás a aby tonechádzalo nejaké trasy...... Otvor fórum »
26. 8. 2014 23:53- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.