Diskusie - 1874. stránka fóra
30
Zvykla som si na teba ale som rada, že ideš preč,,
ako by ste reagovali keby vám toto mama povie? Otvor fórum »
29. 8. 2014 23:13
12
Indukcna doska a panelak
Ahojte, ak ste dakto elektrikar tak budem rad ak sa dopatram odpovede. Idem si kupovat indukcnu dosku, ale vsetko je v ybte spravene len na 230 V, 25 A istic. Elektrikar mi... Otvor fórum »
29. 8. 2014 22:35
10
Jahodové listy
Ahoj birdzáci chcel by som sa spýtať počul som že sa daju fajčiť jahodové listy čo to spôsobuje ? lebo dosť veľa ľudí o tom píše ale ani jeden mi nevie povedať čo to robí ? ak viete prosím píšte... Otvor fórum »
29. 8. 2014 21:47
21
Tehotenstvo?
Chcem sa opýtať pred týždňom som mala chránený styk s partnerom no došlo k neho a pretrhol sa nám prezervatív,,dnes som mala dostať menzes ktorý som aj dostala ale je veľmi slabý, taký nemávam, prvý deň mám silný a teraz... Otvor fórum »
29. 8. 2014 21:08
7
Hra: War thunder
hrá niekto war thunder ? žeby sme si zahrali :) iba lietadla Otvor fórum »
29. 8. 2014 21:03
40
Po akej vysokej škole si vždy túžil/a?
Ja osobne by som chcel dokázať asi nemožné, a to dostať sa na VŠ v Amerike. Na Yale, Harvard alebo také niečo. Ale to sa asi nestane. Čo vy? Otvor fórum »
29. 8. 2014 20:51
25
Chodili by ste s niekym kto (Rada)
Moja prvá téma v topicu Vzťahy Najprv otázka a potom radu. Chodili by ste s niekym kto: Nefajčí, nepije alkohol (pivo, aj tvrdé) sladené žbrndy, kávu, spí 9-10-11 hodín (v piatok a sobotu víkend aj... Otvor fórum »
29. 8. 2014 20:28
5
Právo UK BA
Ahojte :) nejakí prváci externí/denní :P rada by som vedela aj názory ostatných študujúcich na tejto škole, ktoré predmety sú v pohode, na ktoré si dať pozor resp. viac času venovať a tak :) Otvor fórum »
29. 8. 2014 20:01
7
Externé štúdium na strednej škole
Ahojte, chcem sa spýtať tých, ktorý to majú, zažili alebo ich to čaká... chodím na strednú školu (ekonomickú) a chcela by som mať externé štúdium. Chcem sa spýtať ako to chodí. Nie, že by... Otvor fórum »
29. 8. 2014 19:56
30
Podpisujete sa všade rovnako?
29. 8. 2014 18:52
15
Kardiológ
boli ste niekedy u kardiológa? ak áno, ako to tam prvý raz prebieha? čo sa tam robí? budem vďačný za vaše subjektívne odpovede. :D Otvor fórum »
29. 8. 2014 18:04
4
GTA 5
Dá sa na gta 5 nejako tak odparkovať auto aby nezmizlo, alebo vie Michael alebo Trevor kupiť psa? Alebo napíšte nejaké zaujímavosti čo sa dajú robiť na gta. Určite to nezaujíma len mňa :P Otvor fórum »
29. 8. 2014 17:51
3
SZŠ Zvolen
Neviete o koľkej tam mám byť v utorok? :D Idem do prvého ročníka a fakt neviem na koľkú tam mám prísť.. :D a tiež by som sa chcela spýtať o koľkej sa tam potom normálne začína vyučovanie? :) Otvor fórum »
29. 8. 2014 17:41
13
Učiteľstvo na UCM Trnava
čaute chodí tu niekto na univerzitu Cyrila a Metoda v Trnave? Odbor učiteľstvo. Mohli by ste mi napísať či si myslíte že je ťažká? Ešte by som chcela vedieť koľko hodín týždenne máte v 1. ročníku? Otvor fórum »
29. 8. 2014 17:15
6
Uniza intraky
Zdravim. Chcem sa opýtať ako je to na hlinach s intrakom ci sa da aj v den zapisu zapisat na izbu spolubyvajuceho z inej fakulty. Keby sme chceli spolu bývať a mal by som pridelwneho u niekoho ineho....... Otvor fórum »
29. 8. 2014 17:03- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic