čaute chodí tu niekto na univerzitu Cyrila a Metoda v Trnave? Odbor učiteľstvo. Mohli by ste mi napísať či si myslíte že je ťažká? Ešte by som chcela vedieť koľko hodín týždenne máte v 1. ročníku?
@hadimistr Nemal si sa namáhať, ja som to zmazal sám
Neviem prečo, poslednu dobu zmažem fora po 10 minutach aj sám, napadne ma iné čo chcem založiť atd...
@christinne moja švagriná tam chodila, ale to bolo už dávnejšie.. a vraj vtedy bola taká priemerná, ani ťažká ani super ľahká, taký stred. A hodiny týždenne, to si môžeš zistiť asi aj v rozvrhu na stránke školy, nie?
@bloodypunk práveže na stránke školy je len rozvrh len pre tých čo chodia externe. Ja by som to tu len tak nenapísala A @motyylia na truni už myslím nieje 2 kolo
@christinne aj ja tam idem... vyzera to byt uplne top skola, ked ma druhe kolo a momentalne im nefunguje stranka. Inak som im vsetko poslala, tak neviem, ci aj zapis bude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neviem prečo, poslednu dobu zmažem fora po 10 minutach aj sám, napadne ma iné čo chcem založiť atd...