Diskusie - 1872. stránka fóra
3
Grafický tablet
Čaute poradíte mi nejaký GRAFICKY TABLET? Nejako sa v tom nevyznám nejako okolo 40-80€. Najlepšie aké sním máte skusenosti. Vopred dík :) Otvor fórum »
30. 8. 2014 21:09
15
Stacionarny bycikel?
ked mne sa furt zdá že je to oblbovák a vlastne na ňom tie ženské cvičia zbytočne. no ale nie toto chcem, povedzme hodinu denne samozrejme so zdravou stravou, vodou a cvičením (nie nie som ten typ... Otvor fórum »
30. 8. 2014 21:04
2
Brigáda pre študenta
Cafte všetci :) Takže som na strednej škole. Momentálne mi začína štvrtý rok tam.... Mám jednu dohodu o brigádnickej činnosti v jednej agenture a mam tam uplatnení nárok o neplatení dane z výplaty.... Chcel by som ešte... Otvor fórum »
30. 8. 2014 21:00
15
Menzes
Aojte bab prosim vas mam na vas tau intimnejsiu otazku Ako najdlhsie ste mali menzes kebo ja menstruujem uz osmi den a nwm ci to je normalne pomooc ; ) ; ( Otvor fórum »
30. 8. 2014 19:42
2
Granty
Nájde sa medzi vami niekto, kto vie/pozná niekoho, kto vie písať žiadosti o granty? Ideálne, niekto kto má skúsenosť s písaním žiadostí o grant na film/divadlo. Díky! ; ) Otvor fórum »
30. 8. 2014 19:40
6
MHD Bratislava
Mám električenku, ktorej zrejme vypršala platnosť, nemám ju momentálne u seba aby som sa presvedčil o presnosti, ale myslím, že platnosť karty bez kreditu bola len do júna/2013 . Teraz si ju pojdem nabiť na... Otvor fórum »
30. 8. 2014 19:18
2
Textová RPG
Nepoznáte nejakú rpg hru podobnú Heriweay. sk??? Alebo na ten štýl? Otvor fórum »
30. 8. 2014 19:16
12
Prosím vás o pomoc pri identifikácii skladby :)
Našiel som zopár starých audio pásiek a v podstate všetky skladby, ktoré na nich sú poznám, avšak je tam jedna, ktorú som nikdy nepočul a nakoľko sa jedná o starší magnetofón, tak ju nemám ako z... Otvor fórum »
30. 8. 2014 18:43
19
Necakane o skole
Caute, nastupujem na intrak a nedokazem si naist na internete nic o nom lebo som neschopny , takisto moja nova skola-Kedy sa mi zacina? a kolkateho mam vlastne prvy den? co si mam obliect? je to podla vas... Otvor fórum »
30. 8. 2014 17:29
1
Soš veterinárna nitra
chystá sa niekto na túto školu ? alebo na nej niekto študuje ? ... alebo teda študoval ?... ja sa budúci rok na ňu chystám a chcem vedieť , či boli ťažké príjmačky alebo teda aká je... Otvor fórum »
30. 8. 2014 17:19
23
Hľadám úprimné a rozumné dievča
Nebudem klamať hľadám konečne normálnu známosť lebo som si už vytrpel dosť. Mal som dievča za ktoré by som dal život a to my dalo koniec kôli svojej rodine boli sme spolu 8 mesiacov a nechala ma hoci by... Otvor fórum »
30. 8. 2014 17:13
27
Pedagogická fakulta UMB zápis
Ahojte, prosím Vás viete mi niekto povedať presnú trasu ako sa dostanem na Pedagogickú fakultu z nástupišťa pešo ? :D prípadne ide niekto na zápis 02. 09 ? :D a čo také sa tam vlastne bude robiť, neviete... Otvor fórum »
30. 8. 2014 16:55
10
Imatrikulacia
Chcel by som vediet ktorom mesiaci to zvycajne byva :) a o com to tak celkovo je tie ulohy od tretakov :D Otvor fórum »
30. 8. 2014 16:14
9
Najväčšia hlúposť
Napíšte najväčšiu hlúposť, blbinku... ktorá vám príde na um. (v rámci Birdzu) :- - - - Otvor fórum »
30. 8. 2014 16:03- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic