Nebudem klamať hľadám konečne normálnu známosť lebo som si už vytrpel dosť. Mal som dievča za ktoré by som dal život a to my dalo koniec kôli svojej rodine boli sme spolu 8 mesiacov a nechala ma hoci by som za ňu dal aj život ale späť k téme ... hľadám úp
@djkubes no, ale tak som to myslela tak, chápeš že asi bola mladšia od teba, a kedže aj ty máš len 19 tak tak trochu bolo pochopiteľné, že rodina jej niektoré veci zakazuje
podľa mňa sa v 19 na niekoho viazať spôsobom, že by si zaňho dal život ti do budúcna prinesie iba sklamanie, ale je fajn, že sa snažíš ísť dalej, ale.. ak sa ten rozchod stal nedávno, a ty tu teraz hľadáš dievča aby si zabudol mi príde divné
@djkubes to je sice pekne ze hladas ale tu by som to nerobil ked sa pozries kolko je tu takychto tem a odpovedi nato tak by ta asi obratilo. to ze sportujes je plus tak co tak ist niekde kde chodia aj babenky. a ked uz hladas uprimne do barov by som ani nechodil ale sice alkohol vzdycky rozviaze jazyk a clovek ked je napity tak povie pravdu a zistis aky je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
*kvôli
*z Oravy
*bicyklujem
*13 chýbajúcich čiarok
*zo štylistického hľadiska je chyba dvakrát v tej istej vete použiť rovnakú formuláciu - "dal by som za ňu aj život"
a pridaj si fotku, to možno pomôže
aký bol ten presný dôvod, že ťa opustila pre rodinu, snád je to lepšie
podľa mňa sa v 19 na niekoho viazať spôsobom, že by si zaňho dal život ti do budúcna prinesie iba sklamanie, ale je fajn, že sa snažíš ísť dalej, ale.. ak sa ten rozchod stal nedávno, a ty tu teraz hľadáš dievča aby si zabudol mi príde divné