To je taka pičovina vieš k0k0tk0via si volake ulohy vymyslia aby ta mohli strapniť.Ked bola tato hovadina na mojej byvalej skole tak som odisiel a prestupil na skolu v Rakusku kde nastastie takymto cocotinam neholduju.Najlepsie spravis ked odides a nechas tam kokotkov samich
ja som tieto sracky nikdy nepodporoval. tvaril som sa ze ich nepoznam alebo som proste povedal ze to robit nebudem a nerobil som. nebol som ani na stuzkovej lebo to povazujem za stratu casu ktory sluzi nevyzretym osobam k tomu aby sa mohli ozrat jak spravne deti
1. u nás je to väčšinou v októbri ale každá škola to má inak
2. ja som bola len v prvom a mali sme celkom fajn ako myslím, že neboli tak trápne
tuším bolo že dievčatá mali vyšľahať vajíčka a ptm misku prevrátiť na hlavu chalana, a ked im to nezdziglo na hlavu tak niečo vyhrali
u nás sú imatrikulácie úplne super. A nejde o strápnenie ich ale o to venovať im čas a spraviť program a že tam maju plus niaku ulohu je iba maličkosť.
no my sme to mali riadne 4x som bola na podiu čo som robila všeliake ulohy. Spievala som, chodila na choduloch (asi 1 krok) skladala basničku a ešte som krmila spolužiačku jogurtom so zaviazanými očami A to nehovorim o tom že sme si museli ako trieda vymysleť nejake scenky O.o Och vďaka bohu že to mám už za sebou xDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Omfg
U nás nič také nebýva a na škole hneď vedľa je ples. Takže asi toľko...
2. ja som bola len v prvom a mali sme celkom fajn ako myslím, že neboli tak trápne
tuším bolo že dievčatá mali vyšľahať vajíčka a ptm misku prevrátiť na hlavu chalana, a ked im to nezdziglo na hlavu tak niečo vyhrali