Diskusie - 1866. stránka fóra
19
Štúdium na VŠ
Ahojte :) Zaujímalo by ma ako to vy vysokoškoláci zvládate? Čo sa týka štúdia, vzťahu, domácnosti, rodiny, brigády? Už od základnej som čakala na to kedy budem konečne študovať na VŠ... No aj keď sa chcem venovať hlavne škole,... Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:57
1
Kadernícky salon
Ahojte pridavam tuto diskusiu preto lebo si chcem otvorit KADERNICKY salon a mam este 2 mesiace casu, preto zistujem vsetko co mi bude treba vybavit papierovacky, povolanie a ine dolezite veciku schvaleniu salonu ... Momentalne som vedena na urade prace... Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:18
21
Pimps and prostitutes
ahojte, hľadám fotky kostýmov na túto tému..vzhľadom na to že kostým musí byť do piatka hotový a ja pravdepodobne nemám predstavu ako pravá prostitutka vyzerá :D a pasák tiež! :D za pomoc pri hľadaní ďakujem :D Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:16
80
Aký je váš názor na to, keď Slováci dávajú cudzie (anglické, španielske,,. ), proste neslovenské mená svojim deťom?
Vždy ma zaujímalo, čo si o tom iní ľudia myslia. Otvor fórum »
2. 9. 2014 13:12
32
Z coho maturovat?
Ahojte mam otazku ak by som chcela ist na vysku socialnej prace sv. Alzbety z akych predmetov je najlepsie maturovat? A cim sa tam tak budem zaoberat? Dakujem Otvor fórum »
2. 9. 2014 12:50
5
5
FSEV - 1. ročník , rozvrh
Ahojte, teraz idem do prváku na FSEV európske štúdia a máme si vraj vytvoriť rozvrh, len ani za boha neviem pochopiť ten systém a všetko okolo toho, tak ak sa nájde dobrá duša a pomohla by mi... Otvor fórum »
2. 9. 2014 11:58
2
Trenčiansky intrák
ahojte :) má niekto skúsenosti so študenským inetrnátom v Trenčíne na Staničnej ? aká tam je strava ? dá sa prispôsobiť na diéty ? je to ďaleko zo szš zdravotníckej ?? Otvor fórum »
2. 9. 2014 11:48
6
Mobil - pomoc s výberom
2. 9. 2014 11:40
11
Farmácia
kde by som sa pohla v budúcnosti uplatniť keby že vyštudujem farmáciu? Otvor fórum »
2. 9. 2014 11:30
20
Nokia lumia 530
Ahojte :) Ľudia čo hovoríte na novú Lumiu 530? Ešte stále vyberám mobil od operátora. Bola som rozhodnutá pre Samsung galaxy trend plus. Za názory ďakujem. :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 10:52
3
Tatry - miesto na spanie
V Tatrách je vraj miesto kde sa dá campovať v stane zadarmo/za málo. Neviem to však nikde nájsť, vie niekto o niečom takom? :D Otvor fórum »
2. 9. 2014 10:38
5
Poštovné
Čauko. Neviete, či človek, ktorému posielam dobierku, uvidí koľko som dala za poštovné?? Píšu to tam niekde? Otvor fórum »
2. 9. 2014 10:06
4
Vlastná VF v Podniku
čaute, chcel by som sa len spýtať, že či niektorí tu z Bratislavy spoluobčania nepoznáte v Ba nejaký podnik teraz na zimu, kde si môžete doniesť vlastnú VF, a fajčiť ju.. teda že či viete či... Otvor fórum »
2. 9. 2014 10:03
11
Spálenie od slnka
Ahojte, pred 4 dnami som si na kupalisku hrozne spálila tvár. Dávam si na to Panthenol penu, je to stale riadne cervene, pali to aj svrbi a ta pokozka je cim dalej suchsia. Stalo sa... Otvor fórum »
2. 9. 2014 07:52Love bites :D
super serial, skoda ze taky kratky http://www. tubeplus. me/player/1927244/Love_Bites/season_1/episode_1/Pilot/" Otvor fórum »
2. 9. 2014 07:07
7
Zly spanok
Caute v poslednej dobe mam problemy so spankom zaspim hned a potom sa nad ranom. zobudim a uz neviem zaspat takze spim 4 - 5 hodin. V praci potom vyzeram ako mumia a moj pracovny vykon je horsi. ... Otvor fórum »
2. 9. 2014 06:13
4
Zapos na vš
Ahojte. Ako dlhotrva zapis na VŠ? inak ozan to kazda vyska ma tak ze je zapis a az o dva týždne napriklad sa ide do školy? ; ) :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 05:43- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.