Diskusie - 1862. stránka fóra
21
52
Chlapi už ste si niekedy ožehlili sami košelu?
trošku dosť prozaická téma, ale zaujímalo by ma, či si sami žehlíte ak bývate sami, alebo ak s niekým, tak, no proste či na to máte ľudí, ak áno tak koho a tak podobne...... Otvor fórum »
3. 9. 2014 21:36
4
Isic
Ahojte Mam taky maly problem . Kedže som len teraz prvacka na strednej neviem ako uplne isic funguje , a tak by som sa chcela opytat ci ked mam zaplateny isic na tri mesiace nie tu funkciu penazenka... Otvor fórum »
3. 9. 2014 21:12
7
Technické perá
Ten kto chodí na nejakú technicky zameranú školu a používal niekedy tie skur*ene tech. perá, nech mi prosím poradí, ako ich priviesť späť k životu, pretože zaschli a neviem čo s nimi. Ď... Otvor fórum »
3. 9. 2014 20:45
21
Stredna skola
Caute chodim do osmicky a chcel by som sa spitat ze by sa uz z osmeho rocnika nedalo ist na strednu lebo niekde som pocul ze ano a niekde nie ... a teraz som zmeteny.. nechcem byt v devine... Otvor fórum »
3. 9. 2014 20:01
20
Partáčka na cvičenie vo fitku
Ahojte, hladam si kamošku (kamoša pripadne) na cvičenie vo fitness centre v BA. Mojim zaujmom je v prvom rade dostat sa do formy, čiže by šlo o pravidelne cvičenie. :) Verim,... Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:54
37
Bratislava-nocny zivot
Caute ludia, ktory zijete v Bratislave , potrebujem poradit , som tu iba chvilu a nepoznam to tu . Kam by sa dnes dalo ist von? Party alebo miesto kde sme stretli nejakych zaujimavych ludi? Pretoze zatial tu... Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:53
21
Macbeth
Mam pocit, ze tu tu Macbethy -tenisky este nikto nikdy nespominal, mate ktosi cosi? spokojnost? akurat mi jedny dosli, uvidime ci prve a posledne (ale to nemyslim) taaakze robim prieskum mienky . Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:02
12
Zmena školy
Ahojte, nedávno som si vyberal strednú a myslím že som si ju vybral zle :/... robil som aj príjmačky na umeleckej a úspešne ale nešiel som tam.. myslíte že by som mohol ešte na začiatku školského roku prestúpiť... Otvor fórum »
3. 9. 2014 18:09
16
Dovolenka v septembri
chodíte ešte na dovolenky k moru v tomto čase? :D ak áno aká destinácia? Otvor fórum »
3. 9. 2014 17:47
6
Jazyky
Ahojte, neviete niekto koľko jazykov možno študovať na VŠ tlmočníctva ? Otvor fórum »
3. 9. 2014 16:51
6
Potenie
Zdravim, strasne sa potim na hlave niekedy az kropajky potu hlavne ked chodim potom zostanem stat a do bodky sa spotim :/ stres alebo ochorenie ? Uz mi to leze na nervi :( Otvor fórum »
3. 9. 2014 16:35
27
Budúcnosť
Ak by ste teraz opäť prišli na strednú školu s tým, že si vyberáte zamestnanie do budúcnostu čo by ste zmenili z učenia, odboru na aké predmety, obory by ste sa sústredili viac a načo by ste sa naopak... Otvor fórum »
3. 9. 2014 16:23
30
Lepšie nadávaju Slováci alebo Čechové?
Zaujíma ma váš názor v ktorom jazyku sa vám viac páčia nadávky v Slovenskom :D :D :D :D :D :D Pri tomto naozaj kapem nie nad nadávkami ale nad tým ako to dobre znie: https://www. youtube. com/watch?v=ion_SrggcKk :D :D :D... Otvor fórum »
3. 9. 2014 16:01
23
Pesničky
Koľko máte pesničiek v mobile? Aké najčastejšie prehrávate? Ktorý interpret/skupina má najväčšie zastúpenie? Čo najradšej počúvate? Počúvate hudbu každý deň? Pri akej príležitosti? Otvor fórum »
3. 9. 2014 15:36