Diskusie - 1860. stránka fóra
4
Ekonómia a právo
Ahojte :) je tu niekto, kto ide na odbor ekonómia a právo na EUBA? Otvor fórum »
4. 9. 2014 19:45
3
Naklady na byvanie
Prosim vas, kolko platite mesacne za energie na byte, a kolko vas je na byte, ci nejako setrite a tak. Otvor fórum »
4. 9. 2014 19:20
8
SOČ
Ahojte :) Myslíte si, že môžem robiť SOČ-ku na tému astrálne cestovanie alebo je to somarina? :D celkom ma to zaujíma.. alebo poradte nejaku inu tému keď vás niečo napadne :) Otvor fórum »
4. 9. 2014 18:44
20
Štúdium na VŠ a vzťah
Ahojte, co si myslite o vztahu ked jeden studuje tu, druhy tam (v inom meste) a vidia sa malo, napriklad len ked pridu domov? Ako je podla vas mozne taky vzah udrziavat? Mate nejake rady? :) Poznam... Otvor fórum »
4. 9. 2014 18:31
7
Predmety na výške
Helou, neviete niekto o nejakom zaujímavom predmete na Univerzite Komenského najlepšie FiF alebo akákoľvek iná fakulta :) niečo čo stojí za kredity :) Otvor fórum »
4. 9. 2014 18:19
6
Zablokovanie web stránok na Mozille
Zdravíčko :) Nepoznáte nejaké programy alebo doplnky k Firefoxu, ktorými by som zablokovala určité stránky? Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:37
45
Lineárne rovnice
Čo mám s tymi pičami akože robiť? Ako ich mám riešiť? To je nejaká čierna mágia alebo niečo také? Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:22
1
ETGA-personálna agentúra
Čaute, nemá niekto skúsenosti s touto agentúrou? Lebo som našla jednu ich ponuku celkom ma zaujala a tak by som to možno rada skúsila, len je to v zahraničí a proste nechcem dojsť niekam a zistiť že ma... Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:15
6
Samsung Galexy Ace
Ahojte, viem, že toto nie je najnovší mobil a podobne, ale predsa by som potrebovala radu, keď uzamknem mobil a chcem ho opäť odblokovať, tak tá obrazovka je typu "odomknite prejdutím po displayi" nie je... Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:14
16
Staré hity
Čaute, chcem spraviť pre rodičov takú výberovku, len mi akosi dochádza inšpirácia tak hoďte nejaké pesničky typu queen, abba, boney m atď budem rada :) Otvor fórum »
4. 9. 2014 16:53
9
2
Neviete mi zohnat anglicky original? :D
http://www. youtube. com/watch?v=Da9Cq5npkHw Otvor fórum »
4. 9. 2014 16:27
11
Korzetové šaty
Nazdar :-) Dievčence, ženy, dámy .. čo by ste odporučili za oblečenie pre chlapa ak má jeho partnerka oblečené kostýmové šaty. Čo by bolo ešte "obstojné oblečenie" a čo by bolo absolútne nevyhovujúce/neakceptovateľné ak... Otvor fórum »
4. 9. 2014 16:09
1
VÚB Internet banking
Mám menší problém, založila som si účet vo VÚBčke aj s internet bankingom. Zadala som ID a aj jednorazové heslo čo som dostala v smske a nepustilo ma to, skúsila som viackrát až sa mi zablokovalo heslo.... Otvor fórum »
4. 9. 2014 15:44
9
Topánky, pre baby!!!
Dobrý deň, mám na Vás otázku ohľadom mojich novo kúpených topánok. Kúpila som si veľmi elegantné lakované čierne dámske topánky a spôsob mokasín, vyzerajú skôr na pánsky štýl, k čomu môžem tieto topánky nosiť? A sú... Otvor fórum »
4. 9. 2014 15:42
3
Wifi Mladosť
Bola mi položená otázka, či je na internáte Mladsť v BA na izbách wifi. Ja neviem tak sa pýtam vás :D viete niekto? Otvor fórum »
4. 9. 2014 15:39
8
Prasknutý displej na mobile!
Ahojte mám mobil Prestigio multiphone 3350 duo a dnes mi spadol na kameň, reaguje ale nevidno skoro nič. Kde a za koľko by mi displej opravili? (Najlepšie okolie Bardejov) A vlastne ak chcem doma vymeniť... Otvor fórum »
4. 9. 2014 14:51