Diskusie - 1803. stránka fóra
5
SOŠ Elektrotechnická-ročníková práca.
Do zajtra mám odovzdať tému o ktorej bude moja ročníková práca a ešte vôbec neviem o čom budem robiť. Chcel by som vás poprosiť o dáke nápady. Odbor: PC siete. Chcel by som radšej... Otvor fórum »
2. 10. 2014 14:50
27
Veríte oficálnej verzii11. Septembera ?
2. 10. 2014 11:02
21
Strach zo skúšky
Ahojte Chcela by som sa vás spýtať ako ste (ak ste mali) odbúrali stres na skúške z autoškoly ? Keď som pri inštruktorke šoférovala tak bolo všetko ok išla som dobre ale ako náhle nastúpil policajt strach tréma... Otvor fórum »
2. 10. 2014 10:22
1
Banka-Nemecko
Ahojte, momentale som v Nemecku a mam maly limit. Chcem ist priamo do banky a vybrat 1000 eur, ale ucet tu nemám. da sa to? díík Otvor fórum »
2. 10. 2014 10:21
5
Noty na klavír
Viete mi poradiť nejaké jednoduché skladby na klavír? Chodila som len rok do kurzu, čiže základy viem....proste niečo pre začiatočníkov. Díkeesko :)) Otvor fórum »
1. 10. 2014 23:57
43
Zeny vs muzi vztahy
Kto to ma lepsie vo vztahoch? zeny ktore si mozu dovolit byt pasivne a napriek tomu sa o ne zaujima opacne pohlavie, alebo muzi ktori sice musia byt zo zaciatku aktivni, ale zase si mozu vyberat a ak... Otvor fórum »
1. 10. 2014 23:52
1
UPJS LF prenášanie predmetov
Je možné prenášanie predmetov na lf v Košiciach? Otvor fórum »
1. 10. 2014 23:47
6
Hrčka po laparoskopickej operácii cysty
Mam 16rokou a som po operácii slepého čreva a cysty ... operovali ma v Marci a teraz sa mi pod jazvou urobila hrčka neni veľká ani neboli ale bojím sa ze co to je mama síce hovorí že to... Otvor fórum »
1. 10. 2014 22:43
14
Ako sa presviedčate, že už treba začať makať?
Začala škola (niekto má prácu) a vám sa valí plno úloh, projektov, zadaní, písomiek. Čím sa namotivujete, že tak takto to nejde ďalej, idem sa toho postupne zbavovať? :D Otvor fórum »
1. 10. 2014 22:42
9
Baby-sitting Nitra
Budem sa starať o jedno dievčatko (budem po ňu chodiť do školy, odvediem ju domov, naučím sa s ňou a pohrám) a chcem sa spýtať, koľko si za to môžem pýtať peňazí v Nitre na hodinu. ... Otvor fórum »
1. 10. 2014 22:16
1
Bolesť a vytok
mam bolesti brucha na pravej strane a mam dosť silný výtok ..ale taky silný že citim jak to zo mňa "tečie".. ku gynekologičke som sa už objednala, ale pýtam aj vás či o tom inečo nahodou neviete z čoho... Otvor fórum »
1. 10. 2014 22:03
43
Windows 10 - uz instalujete kajnesmentkeri?
Fajsmekeri, uz instalujete novy Windows 10 - tech. preview? "Spoločnosť Microsoft aktuálne sprístupnila na stiahnutie avizovanú testovaciu verziu novej pripravovanej verzie Windows 10. " Download: http://tinyurl. com/pbh8gmn FAQ: http://tinyurl. com/otxr29 Otvor fórum »
1. 10. 2014 21:54TK SPEKTRUM
Chodí niekto do TK SPEKTRUM na peknej ceste BA ? ak áno na čo a aký názor máš ? Otvor fórum »
1. 10. 2014 21:39
11
Košele
Baby keď nosíte košele, zvyknete si niekedy zapínat úplne pod krk? Či vzdy s výstrihom? Otvor fórum »
1. 10. 2014 21:20
12
Kolko stoji vysoka skola?
Kolko rocne platite za studium na vysokych skolach? uvedte prosim aj skolu Otvor fórum »
1. 10. 2014 21:15
12
NHL akému tímu fandíte/prajete stanley cup ?
Tak ja napríklad fandím San José, ale dúfam že detroit alebo tampa by to tiež mohli daleko dotiahnuť Otvor fórum »
1. 10. 2014 20:26
12
Youtube partner
Ahojte, chcel by som nájsť niekoho kto by chcel so mňou natárať na Youtube videá, napr. ako Minercraft Box. Ten niekto by mal spĺňať tieto podmienky: 1. mať ešte jeden kanál na... Otvor fórum »
1. 10. 2014 20:02- 1 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 2 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 3 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?