Diskusie - 1799. stránka fóra
2
Pomôžte mi nájsť film.
Bol čiernobiely, rok výroby 1990-2005 (tipujem), pomalé tempo, pravdepodobne francúzsky. Odohrávali sa tam myslím 3 príbehy:únos emo diečaťa ktoré chcelo spáchať saovraždu dvoma amatérmi, pokus o vylúpenie kaviarne ktorý nevýjde kedže zlodej má dobré srdc Otvor fórum »
4. 10. 2014 12:23
1
VŠMU Divadelná kartedra
Ahojte, chcela by som sa opýtať či niekto chodíte na DF VŠMU, konkrétne na Kostýmovú tvorbu. Viete mi povedať aké sú prijímacie skúšky, teda ako prebiehajú, aký z nich máte pocit a či sa tam... Otvor fórum »
4. 10. 2014 11:59
5
EUBA Starohajska 8
Ahojte :) Som studentkou 1. rocnika na eube a mam moznost sa prestahovat na SD starohajska 8. Byvali ste tam niekto? Aky je tento internat, ako to tam vypada, viete mi povedat nejake podrobnosti? Na nete... Otvor fórum »
4. 10. 2014 11:58
6
Youtube
čaute ľudia robím na yt anglické vlogy a tak sa vás chcem opýtať či by ste si nepozreli moje videá. Nechcem na yt uspieť tak že budem zarabať a budem mať milióny odoberateľov chcem to robit len pre srandu... Otvor fórum »
4. 10. 2014 11:56
21
Koľko kariet máte práve otvorených v prehliadači?
4. 10. 2014 11:54
4
Matkin-žiadne prudké pohyby-PDF+ hodnotenie
Ahoj, neviete niekto kde by som tuto knihu zohnala online na PDF? ... Resp. citali ste ju? ako ju hodnotite? dakujem... Otvor fórum »
4. 10. 2014 11:28
7
Life-work-study balance
Ahojte, zaujímalo by ma, ako máte nastavenú prácu, školu a osobný život. Čomu venujete najviac času, ako to všetko stíhate, čo je pre vás najdôležitejšie a ako si to správne nastaviť. ... Otvor fórum »
4. 10. 2014 10:33
1
17
Akú najlepšiu brigádu ste mali/máte?
Teraz však myslím z hľadiska náplne práce. Čiže sa nemyslí taká, kde dokopy nič nemusíte robiť a je to dobre zaplatené, ale kde tá náplň práce stála za to. Môže to byť aj nejaká stáž alebo... Otvor fórum »
4. 10. 2014 10:23
10
Maturita
Ahjote chcel by som sa spytat že či už su niekde na internete dane temy na maturitu napriklad zo slovenciny na ustnu cast , potom na anglictinu na ustnu cast , dalej na geografiu ustnu cast , ... Otvor fórum »
4. 10. 2014 09:16
2
Hľadám učiteľa hry na bicie
Čaute. Prosím vás, nepoznáte nejakého dobrého učiteľa na bicie pre začiatočníkov? Trnava-Piešťany a oklie. Ak hej, dajte aj nejaký kontakt alebo web. Dik Otvor fórum »
4. 10. 2014 08:55
9
Astma ?
neviem čo to je ale mám 16 rokov a nedá sa mi zhlboka nadýchnuť taký plný nádych už asi 4 deň .. mam taký pocit úzkosti nemáte nejake rady ako sa toho zbavit alebo co pomaha na ukludnenie ? podari... Otvor fórum »
3. 10. 2014 23:07
7
Názov hororu
Zdravím. Prosím povedzte mi ako sa volá taký horor, kde stromy začali produkovať dáku novú látku, vietor tú látku rozširoval a ľudia sa začali sami seba zabíjať. Boli tam scénky ako že sa muž hodil pod... Otvor fórum »
3. 10. 2014 22:56
1
VŠVU : KAMAKO
Nájde sa tu študent alebo absolvent? :) z všvu konkrétne grafiku/vizuálnu komunikáciu ale nepohrdnem aj iným odvetvím. Niesom úplné nemehlo, som na ŠÚV Josefa Vydru. Ak by ste mi porozprávali o škole, prijímačkách, profesoroch, ... Otvor fórum »
3. 10. 2014 22:28
4
Svetový deň úsmevu
Ahoj prečítaj si môj článok o svetovom dni úsmevu . mamastylesk. blogspot. sk Otvor fórum »
3. 10. 2014 21:50
20
Súbežné štúdium - veľa štúdia. Je to naozaj tak?
Nedá mi spávať fakt, že veľa ľudí robí dve výšky popri sebe. Napr. veľa právnikov má aj ekonómiu, alebo jazyk. Dokonca som počula o kombinácii medicína a právo, aj keď honestly som tú ženu... Otvor fórum »
3. 10. 2014 21:39