Diskusie - 1789. stránka fóra
25
Najsilnejsie cigarety
Ktore su najsilnejsie cigarety? Pocul som, ze Marsky ale tak podla mna nic extra. Takze dik za rady. A nefajciarov prosim aby sa sem nepchali. Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:56
10
Scio osp
Ahojte, mala by som otázku pre tých, kt. úspešne absolvovali scio testy. Ako ste sa pripravovali? Zúčastnili ste sa nejakých kurzov alebo len formou samoštúdia? DIki :) Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:39
11
Zvýšenie hlasitosti (v slúchadlách)
Existuje software na zvýšenie hlasitosti? Potreboval by som to pre slúchadla. Ide o to, že veškerú hudbu ktorú mám prehrávam cez vstavaný Windows Media Player, hlasitosť je nastavená (jednoducho povedané) všade možne na maximum a stále sa... Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:15
14
Ma inu?
Ahojte, zaujima ma vas nazor, stretavam sa uz dlhsie s jednym chalanom, min. raz za tyzden, kedze som chodila prec do skoly a vzdy ked sa dalo sme sa stretli, a ked sa nedalo... Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:12
20
Uprimnosť
Môj celoživotný problém je v mužskom klamstve a celkovo o klamstvách. prečo sa musí klamať, aj keď len somarinou?a ako sa mam naučiť čo je klamstvo a čo je milosrdna lož. da sa nájsť v živote človeka ktorý by mi... Otvor fórum »
7. 10. 2014 21:58
10
Provokovanie
Ahojte provokujete niekedy telocvikarou?Ak hej tak ako? Dostali ste aj trest a aky? :D Otvor fórum »
7. 10. 2014 21:42
15
Vlasi
Caute ludia mohol by mi niekto pomoct mam strasne riedke vlasi a vyzeram ako keby som bol na chemoterapii :D no proste malo vlasov a kruhy pod ocami ... :D chcem sa vas spitat mate niaky overeny sposob na... Otvor fórum »
7. 10. 2014 21:16
23
Rozšíri sa podľa teba ebola v Európe?
- budú len ojedinelé prípady
- bude pomerne dosť prípadov, ale úrady to zvládnu
- prepukne to do pandémie
Hlasuj »
7. 10. 2014 21:10- bude pomerne dosť prípadov, ale úrady to zvládnu
- prepukne to do pandémie
Hlasuj »
40
Monitor!!
SOm v 9. ročníku ZŠ a už teraz sa toho skurveného monitora bojím! Viem, že som piča, že to riešim už teraz, ale mne to nedá spávať. Stále myslím na to, ako ho napíšem a... Otvor fórum »
7. 10. 2014 20:11
7
List pacientky sestričke - báseň
Ahojte, učiteľka na etike nám hovorila o nejakej básni, čo napísala pred smrťou pacientka sestričke, niečo že sestrička, pozrite sa na mňa: čo vidíte? starenu so zvláštnymi očami... proste opísala tam celý svoj život... Otvor fórum »
7. 10. 2014 19:59
18
UPJŠ a korupcia na LF
Myslíte si že je pravda čo sa hovorí že na UPJŠ na LF v KE sa dá dostať len cez konexie alebo musite dosiahnuť 100% na príjmačkach ? Otvor fórum »
7. 10. 2014 19:39
2
Pomoc s otázkami
Vedeli by ste odpoveď na tieto otázky? 1. Aká je Konečná podoba portfólia? 2. Ako sa nazýva systém ktorý obsahuje nejaké informácie? Otvor fórum »
7. 10. 2014 19:07
29
Zle zivotne obdobie
ahojte.. co robite ak sa vam naozaj v nicom nedari a mte take to smutnejsie obdobie ? ako sa z toho dostavate? co vas dokaze najviac nakopnut aby ste sa pozbierali? Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:48
3
Nemá niekto na predaj tieto knihy?
Ahojte, súrne zháňam 2 knihy, Biológiu a Chémiu, konkrétne Modelové otázky na prijímacie skúšky na UPJŠ v Košiciach, Lekársku fakultu (rok vydania 2014). Nenašla by sa osôbka, ktorá ich má a chcela by sa... Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:31
8
Staci ranne kardio na chudnutie?
ano, zdravo sa stravujem uz nejaky ten piatok, problem je ze pocas dna uz nemam tolko casu na pohyb. Tak sa pytam, vy co mate skusenosti, pokial chcem zdravo a efektivne chudnut (ale zas nie... Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:16
17
Super kniha?
Čaute chcela som sa opýtať či ste v poslednom čase čítali niečo fakt dobré a či by ste mi to odporúčali. Práve som totiž dočítala knihu a nechce sa mi len tak naslepo typovať po nejakej ... Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:09