Ahojte, zaujima ma vas nazor, stretavam sa uz dlhsie s jednym chalanom, min. raz za tyzden, kedze som chodila prec do skoly a vzdy ked sa dalo sme sa stretli, a ked sa nedalo aspon sme si pisavali... no asi posledny polrok, sme sa videli 3krat, piseme si
problem je ten, ze mi sme spolu otazku aky mame vlastne vztah spolu neriesili... teda raz tato otazkapadla , aky mame vlastne vzrah, ale ja som sa opytala preco to chce riesit, mozno toto bol ten bod ked si povedal ze to nema zmysel so mnou...
ja osobne vzťahom na diaľku vôbec neverím taký vzťah proste fungovať nemôže, ale za všetkým je komunikácia...zavolaj mu stretnite sa a vykecajte si to z toho aspoň zistíš či váš vzťah ako vravíš vníma rovnako
toto sa inak niekedy stavalo aj mne...a potom som zacal socialne zit a zistil som, ze mozem mat naraz aj 20 takych "vztahov" a ani jeden z nich nebol milostny, lebo ehm...ten chlap odvedla ma fajne tehlicky, alebo spoluziak ma krasne modre oci a tmavu plet, pripadne jej kamos ma skoro 2 metre, a to je take super....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov