Môj celoživotný problém je v mužskom klamstve a celkovo o klamstvách.prečo sa musí klamať,aj keď len somarinou?a ako sa mam naučiť čo je klamstvo a čo je milosrdna lož.da sa nájsť v živote človeka ktorý by mi ani raz neklamal?
presne tomuto nerozumiem aj ja, keď ma niekto oklame v nejakej nepodstatnej veci.. načo? keby viem pravdu by som sa nad tým ani nepozastavila, ale takto mi vadí už len to, že som bola oklamaná
@likjul presne tak ...ženám potom len vidno na očiach "no ten sa teda pretvaruje na milého, úprimného a neviem akého, sliziak jeden len ma chce dostať do ležatej polohy ako aj všetci ostatní !"
@amatol No tak je, aj keď ja rozmýšľam inak a ženy si vážim, ťažko to je, keď neveria. Šak mne keď sa zaľúbi nejaká tak sa budem snažiť viac aby mi verila. Budem sa snažiť dokázať to, že som iný.
Dá, ja sa snažím obklopovat len takými ľuďmi preto mám veľmi málo ale zas veľmi dobrých kamarátov a aj keď niekto oklame tak o tom viem a pamätám si to a bohužiaľ už ten človek je pre mňa vzdialenejší a inak sa naňho dívam aj keď možno s ním ešte komunikujem.. Pri veľa ľuďoch kt som istým spôsobom obdivovala a milovala som sa takto sklamala a zistila že sú sebecky a detsky hlúpy aj keď sa sami považujú za inteligentných a to je trošku smutné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
úprimnosť je najviac!
klamstvo, ako akékoľvek iné, akurát má človek dobrý zámer. ale v skutočnosti pácha dobro.