Diskusie - 1766. stránka fóra
32
Oplatí sa študovať históriu?
Zdravím. Berúc si príklad zo slov mnohých absolventov nášho gymplu, plánujem zároveň študovať dve výšky. Interné štúdium som si stopercentne vybral už konkrétny študijný odbor na PriF UK v Bratislave (Geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia).... Otvor fórum »
21. 10. 2014 21:37
18
The Sims 4
Ahojte, mno konečne mám The Sims 4....vlastne už od soboty. všetko ide ako po masle ale je jeden problém... hrám a hra sa po čase(asi10min) jednoducho len tak vypne..proste mi to vypíše že hra prestala pracovať... neviete ako... Otvor fórum »
21. 10. 2014 21:19
20
Potrebujem pomoc
Ahojte všetci, som študent a ako každý študent potrebujem samozrejme nejaké peniaze. Rodičia mi nemajú ako dávať stále peniaze keď ešte ktomu majú aj oni sami problémy vo financiách... Ide o to, že ako hľadám brigády... Otvor fórum »
21. 10. 2014 20:56
13
F
Ahojte potrebujem poradit páči sa mi jeden chalan a mam tu taky problem ze cez fb je uplne v pohode pošle aj :-* ale vškole pred chalanmi je uplne iny uplne inak sa sprava!!! Ako ho mam zaujať Otvor fórum »
21. 10. 2014 20:38
24
čo by s spravil keby že na planéte zostaneš len ty a dve koali opačného pohlavia ako si ty a trosky domov a mrtvoly všetkého a v
- budem sedieť a čakať kým od smädu umriem
- pokúsim sa z jedným/jednou z koál spáriť
- pokúsim sa koaly premeniť na hermafrodity tým že sa ich pokúsim spáriť navzájom
Ďalšie možnosti »
21. 10. 2014 20:15- pokúsim sa z jedným/jednou z koál spáriť
- pokúsim sa koaly premeniť na hermafrodity tým že sa ich pokúsim spáriť navzájom
Ďalšie možnosti »
2
Hlavná budova UKF
Do ktorej hodiny je možný vstup do hlavnej budovy UKF na T. A. Hlinku? Otvor fórum »
21. 10. 2014 20:03
4
Názov filmu
Hľadám názov filmu. Film je o spisovateľke, ktoá píše knihu avšak všetko čo napíše sa aj realne stane. Píše drámu ako zomrie jeden muž. Daný muž počuje jej slová, ktoré napísala na stroji a nakoniec... Otvor fórum »
21. 10. 2014 19:41
9
Gorilla glass
Akú máte skúsenosť? Poúkli mi v servise za 8 eur 2mm vrstvu ešte na dotykové sklo, čiže je to známe asi najčastejšie pod názvom gorilla glass. Neviem ale, či je to originál a ako sa to líši,... Otvor fórum »
21. 10. 2014 19:21
4
Práca v Írsku
Čaute :) S priateľom by sme chceli vycestovať do Írska alebo do Severného Írska pracovať. Chcela by som sa spýtať či s tým máte niekto skúsenosti. Oplatí sa viac do Írska alebo do Severného Írska a prečo ?... Otvor fórum »
21. 10. 2014 19:13
2
Bary Košice - Oslava 18tky
Ahojte ľudkovia, obzvlášť Košičania :) Hľadám nejaký bar s diskotékou, kde by pustili aj ľudí tesne pod hranicou dospelosti :) Prosím vás, nevie náhodou niekto o niečom takom? :) Ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
21. 10. 2014 18:43
3
Napálenie pesničky na DVD
Môžete mi prosím poradiť ako napálim pesničky na DVD tak aby sa potom dali cez rádio púšťať ? Otvor fórum »
21. 10. 2014 18:11
12
Kreslenie
Dievca na instagrame sa ma spytalo ci kreslim obrazy na objednavku. Ako to funguje? Mam jej poslat fotku toho obrazu, ci postou sam ten obraz? pytat od nej peniaze? :D Som dobra dusa... Otvor fórum »
21. 10. 2014 16:59
15
Môžem chodiť na aute s vypnutým majákom?
Ahojte vodici. Napadla ma jedna vec o ktorej vobec nic neviem. Otazka je ci mozem chodit po cestach - ako bezny vodic s majakom na aute ktory bude VYPNUTY. Cize to nazvyme dekorativnou funkciou :). Ako... Otvor fórum »
21. 10. 2014 16:50
1
GYMPEL
Niekto skúsenosti s matematickým gymnáziom na veĺkej Okružnej v Žiline?? Otvor fórum »
21. 10. 2014 16:47
4
Nejde mi WIFI na telefone
Ahojte na mobile ZTE Blade G a prestalo mi fungovat wifi. Doteraz islo ako malo a zrazu sa mi vypla a nejde ked sa chcem opatovne pripojit striedavo mi vypisuje Prebieha pripájanie/Prebieha overovanie a po chvilke sa to vypne.... Otvor fórum »
21. 10. 2014 16:36
40
22 mesiacov a 20 dní
Toľko mi trval vzťah už teraz s bývalým priateľom... nie je to až taká hrozne dlhá doba, ale zanechalo to vo mne strašnú dieru. Baby, ktoré prešli niečim takým ako ste zvládali tú samotu, ktorá vás... Otvor fórum »
21. 10. 2014 16:20