Diskusie - 1642. stránka fóra
11
Z coho sa vyraba adrenalin v injekcnych roztokoch?
Ako sa do injekcnych roztokov ziskava hormon adrenalin? Pochybujem, že sa exktraktuje z nadobličiek... Otvor fórum »
3. 1. 2015 18:45
5
Primacky na bilingvalne gymnazium
Ahojte. Chodí niekto z vás na bilingválne gymnazium bilíkova bratislava? Chcela by som sa opytať cči sú tam ťtažké skúšky alebo logické velmi sa bojim. V marci robim skúšky Otvor fórum »
3. 1. 2015 17:58
2
Ten chlapec je postrach
kto vie ako sa vola piesen s filmu ten chlapec je postrach ked je junior na narodeninovej oslave nejakeho dievcata a vyhadzuje darceky do bazena? :D Otvor fórum »
3. 1. 2015 17:06
9
Typy na brigády
Ahojte. Píšem za kamarátku, ktorá už má 18 a rada by brigádovala. Nejde jej veľmi o zárobok, kedže má dosť dobré vreckové, skôr o skúsenosti. Ak by ste jej vedeli poradiť, kde... Otvor fórum »
3. 1. 2015 16:42
1
Prepojenie
zdravím mam taky problem a dotaz zaroven....mam studiove monitory... ext. zvukovu kartu atd... a potrebujeem tie repraky prepojit so zvukovkou aj som ich prepojil ale sustia a strasnee divno hraju zneje to jak chipmankovia... a som pozeral ze jack kabel... Otvor fórum »
3. 1. 2015 15:32
19
Recovery hard disk
Kedže sa tu zakladajú totálne primitívne fóra, rozhodol som sa, že založím niečo, čo sa bude týkať priamo PC a hardweru. Kupili sme s ocom komp - notebook. Chcem si nahádzať veci z USB do... Otvor fórum »
3. 1. 2015 15:19
28
Windows phone vs Android vs iOS
Ahojte, ktorý z týchto operačných systémov je podľa vás najlepší ? A prečo ? :) Otvor fórum »
3. 1. 2015 15:01
2
Twitter som v riti
Ahojky nevedel by mi niekto poradit ako by som sa mohla dostat na moj twitter..no zabudla som heslo a neviem ani aky email som pouzila a to som vyskusala uz vsetky co som mala..no vrta mi v hlave ze tam... Otvor fórum »
3. 1. 2015 14:13
2
Niekto z MENDELu?
Je tu niekto ochotný z MENDELu ( najlepšie FRRMS ) kto by mi odpovedal na moje otázky týkajúce sa štúdia ? O:-) Otvor fórum »
3. 1. 2015 14:00
18
Excel
Ahojte nevedel by mi niekto poradiť ako v exceli zadať aby mi písalo dátum pod seba v stĺpci bez toho aby som ho musela ručne naťukať? Otvor fórum »
3. 1. 2015 13:19
41
Nadávky
Ahojte, mám na vás jednu otázku. Ako sa brániť nadávkam typu "ty si mafián" "ty si iný pán" "ty si boss" a podobným ironickým nadávkam. Vopred díky za rady. Otvor fórum »
3. 1. 2015 13:06
77
Vysnívaný ideál chalana
Ahojte baby.. Všade sa vždy vravelo že baby vždy vedeli akeho chalana by chceli.. proste predstavovali si svoj ideal a vedeli ako by mal vyzerať.. U mňa je to ine.. nikdy som si nevedela predstaviť svojho idealneho chalana a... Otvor fórum »
3. 1. 2015 12:33
8
Problém s HDD
Posledných pár dní mi pri každom nabootovaní počítač seká a programy prestávajú reagovať , nedokážu sa vypnúť . Platí to aj pre panel úloh , ponuka štart jednoducho všetko . Momentálne všetko ide ale kým som... Otvor fórum »
3. 1. 2015 11:45
14
Koľko pesničiek cca zmestím do 2GB mp3?
Ahojte, ja som taký malý antitalent na techniku a chcela by som si kúpiť mp3 len neviem koľko cca zmestím do nej pesničiek ak to má 2GB? Je to dobré alebo mám hľadať niečo s väčšou pamäťou? chcem... Otvor fórum »
3. 1. 2015 10:36
27
Kamos
Ako by ste zareagovali na svojho dobreho kamarata, ktory v opilom stave vytiahne na vas hlasku "chcem ta fajat?" svet je uz divny :D Otvor fórum »
3. 1. 2015 03:10