Diskusie - 1638. stránka fóra
12
Bude to fungovat?
Bude toto fungovat s mobilom SG core 2? http://i2. alza. cz/Foto/f8/JD/JD740k. jpg http://m. alza. sk/connect-it-otg-adapter-d2122169. htm Otvor fórum »
5. 1. 2015 12:37
7
Piercing pod jazykom
Čaute. Chcem si dať prepichnúť tú blanku pod jazykom (neviem, či to má nejaký špeciálny názov :D) a ak to niekto máte, tak by som ocenila ak mi napíšete vaše skúsenosti s tým. ... Otvor fórum »
5. 1. 2015 12:09
5
Názov pesničky
Čaute! Potreboval by som poradiť :D ... Neviem prísť na názov pesničky, v refréne je: ... holla, holla ... Viac neviem :/ Je v GTA V tiež, ale neviem na ktorom rádiu. Dik... Otvor fórum »
5. 1. 2015 12:06
11
Trenčín-obchody
Ahoj, v ktorom OC majú naj obchody s oblečením ? Alebo nejaké obchody kde sa dajú nájsť dobré veci ? Otvor fórum »
5. 1. 2015 10:59
8
Maturita
Akým spôsobom je riešená maturita z biologie a chemie? Pri oboch je pisomna aj ustna časť? Z chémie sa ide aj do labáku robiť pokusy? :( dik :) Otvor fórum »
5. 1. 2015 10:18
7
Čo robiť v KE?
čaute Košičania, neviem prečo, ale mám pocit, že v poslednom čase to v KE viazne so zábavou. Tie diskobary už časom omrzia každého. Neviem, možno iba chodím na nesprávne miesta s nesprávnymi ľuďmi :)... Otvor fórum »
5. 1. 2015 10:14
8
Výber fotoaparátu
Zdravím. Plánujem kúpu nejakého kompaktu a tieto dva sú zatiaľ mojimi favoritmi (linky nižšie). Chcel by som sa spýtať, ktorý by ste si vybrali vy alebo môžete odporučiť aj iný model. Pre amatéra (nechcem žiadnu zrkadlovku),... Otvor fórum »
5. 1. 2015 08:40
4
Sony Xperia E3 vs Sony Xperia M2
Zdravím, Má niekto tieto mobily? Ako ste s nimi spokojný? :) Kebyže si máte vybrať, tak ktorý z nich? :) Veľmi by ste mi pomohli, keby mi zodpoviete tieto otázky, pretože... Otvor fórum »
5. 1. 2015 02:44
72
Už viete na aký festival toto leto pôjdete?
Ja som dnes brázdila všetky stránky a polikovala všetky fanpages na facebooku a som v strašnej eufórii a neskutočne sa teším na leto napriek tomu, že skoro nikto nemá nič poriadne ohlásené xD a mala som silné nutkanie založiť... Otvor fórum »
5. 1. 2015 02:06
35
Prebratie dievčaťa
Čaute neviete dáky spôsob ako prebrať dievča . Zaújmali by ma komentáre od dievčat kedy by ste sa nechali prebrať :) ale za predpokladu ak váš vzťah nefunguje na 100 percent. Ďakujem Otvor fórum »
5. 1. 2015 01:54
9
Hry a Filmy
čaute chcem sa len spýtať na niaky film o mafianoch :D najlepšie z obdobia 1900-1950 :D nemyslím staré filmy ale z toho obdobia :D ale môž byť hocijaký dobrý film ale hl o mafianoch :D ďalej niake nenáročné hry... Otvor fórum »
5. 1. 2015 01:38
26
Fyzikálni vedci predvedte sa
Prečo ked segra dostala novu salku s čajom od tety k narodkam, spravila som jej ako velmi ochotna sestra do toho hrnčeka čaj a počula som zalievaní puknutie, vedela som ze je zle ale nič som nevidela, ... Otvor fórum »
5. 1. 2015 01:02
39
Čo by ste urobili, keby ste vedeli, že nezlyháte?
Otázka jasná. Téma je inšpirovaná videom z Košíc, kde sa túto otázku opýtali 50-tich okoloidúcich ľudí. https://www. youtube. com/watch?v=_P0SIpvhtRM Otvor fórum »
5. 1. 2015 00:21
25
TVOJ NAJVÄČŠÍ FAIL?
Tvoj možno smutný, možno vtipný FAIL v živote, ktorý nemáš problém zverejniť. S autormi najlepších príspevkov je možné ďalej komunikovať o scenári a následného sfilmovania (formou seriálu) vašich príbehov! Otvor fórum »
5. 1. 2015 00:10
5
Trust starzz
Mám mikrofón trust starzz keď ho pripojím do pc tak nefunguje no keď ho pripojím do telefónu tak mikrofón normálne ide čo s tým (krabicu ani cd-čko z mikrofonu nemám a ovládače som skúšal aktualizovať no ukázalo že ovládače sú... Otvor fórum »
4. 1. 2015 22:54
27
Kde dať kríž
Zajtra si idem vyholiť kríž na hlavu, len neviem či na stranu alebo dozadu . . Otvor fórum »
4. 1. 2015 22:24
17
Britský seriál
Ahojtee :) nepoznáte niekto nejaký dobrý seriál taký skôr teenagerský alebo niečo zábavné ale nie tie americké čo idú každý deň v telke :D niečo britské/anglické čo bolo natáčané niekde v Londýne alebo to je jedno len nech to nie... Otvor fórum »
4. 1. 2015 22:09