Diskusie - 1629. stránka fóra
24
Čin s následkom
Pomôžete mi s vymyslením viacerých činov, čo majú dlhodobejšie následky? Príklad: zapálim sviečku - sviečka horí natiahnem budík - budík tiká Zišlo by sa mi ich čo najviac... Ale myslím také, ktoré... Otvor fórum »
9. 1. 2015 18:36
12
úprava videa,,.
Say HI! Potrebujem nejaký program na jednoduchú úpravu videí. okr. movie maker prosím a ak by bolo možné aj link na stiahnutie ; ) A ešte jedna vec :D Keď dokončím video v movie kamer(doupravuje) tak to idem preformátovať do... Otvor fórum »
9. 1. 2015 17:57
6
Bicykel, aby svietila žiarovka
Zdravím, ako sa dá urobiť z stacionárneho bicykla, keď sa bicykluje, aby vzniknutá energia rozvietila žiarovku ? :) Otvor fórum »
9. 1. 2015 16:44
4
Časovač
Čaute. Zháňam časovač do zástrčky aby fungoval nonstop každý deň, taký isty čas niečo zapinal alebo vypínal :) neviete či to dokáže každý ? Otvor fórum »
9. 1. 2015 16:38
7
Problém s SD kartou
Ahoj Birdzáci! Mám taký problém s mobilom (Prestigio Multiphone 5450 DUO), že mi nenačíta pameťovu kartu a tak mi pokazil už 2 karty. Subory čo su na nich sa daju používať (hudba, fotky... ) ale nedaju sa... Otvor fórum »
9. 1. 2015 16:36
9
Poznáte hru Stronghold Crusader?
9. 1. 2015 16:25
9
Brucho x Prsne svaly
cvicim cele telo aby som savyhol uzbytocnym komentarom len brucho som cvicil kazdy den. zacali sa mi rysovat tehlicky len ich nie ej az tak vidiet. viem musim robit kardio napriklad beh. len to chcem jak zacne... Otvor fórum »
9. 1. 2015 15:40
20
League Of Legends
niekto kto by siel zahrat LoL? :) EUNE! :D ... skype alebo TS najlepsie k tomu :D :) Otvor fórum »
9. 1. 2015 15:25
5
Dobitie steamu
Pozna niekdo z vás nejakú stránku kde sa da dobit steam cez mobilny kredit ? Otvor fórum »
9. 1. 2015 14:23
2
Problém gogle play
Zdravím, mám taký problém s aplikáciou google play. Keď chcem niečo aktualizovať alebo nanovo stiahnuť tak mi vypíše, že Nepodarilo sa aplikáciu stiahnuť, lebo v zariadení nie je dostatok miesta. Mám v mobile volné ešte 1,... Otvor fórum »
9. 1. 2015 14:07
17
13
Bol/a si niekedy zaľúbený/á do Rickyho Martina? :D
9. 1. 2015 01:33
6
Cestovanie zadarmo
Chcel by som si vybaviť preukaz na cestovanie vlakmi zadarmo... keďže o 3 týždne budem mať 15 tak si rovno vybavým žiak/študent... ale na stránke bolo napísane, že pri registácii musím predložíť Žiadanku od školy... ale... Otvor fórum »
9. 1. 2015 00:28
52
Po skončení vysokej školy si chcem nájsť prácu v:
- meste, v ktorom som sa narodil/a, teda vrátim sa domov
- meste, v ktorom študujem
- úplne iné, nové mesto
Ďalšie možnosti »
8. 1. 2015 23:35- meste, v ktorom študujem
- úplne iné, nové mesto
Ďalšie možnosti »
51
Odporucte psychologicky film / thriller
Zdravim priatelia, nakolko uz moje hladacie schopnosti filmov su pomaly na konci a nemam co poriadne pozerat v kinematografii (nakolko som narocny divak), ziadam o inspiraciu ostatnych. Ak ste... Otvor fórum »
8. 1. 2015 23:16
45
Krv a mlieko
Zaujímal by ma názor aj chalanov, že preferujú skôr vyšportované, štíhle resp. baby "krv a mlieko" a taktiež by ma zaujímal názor báb nato, podľa vás čo je lepsie byť? ďakujem vám za odpovede:) Otvor fórum »
8. 1. 2015 22:54