Diskusie - 1592. stránka fóra
49
Kde skončila moja objednávka,,. -. -
Na začiatku decembra som z Aliexpress objednala kryt na mobil. Na track. yw56 píše, že „2014-12-16 00:00 Slovakia Arrive at Slovakia Airport“ - to akože mi to mesiac a pol stojí kdesi na Slovensku? Čo mám robiť? O.... Otvor fórum »
28. 1. 2015 11:39
18
Kvalitny ruz
holky kedze sa do toho niektore urcite vyznate co sledujem fotky a nechce sa mi o tom nic googlit ani nic take tak mi pls niekto napiste aky ruz si mam kupit, znacku barsjaku, moze byt drahsi ale... Otvor fórum »
28. 1. 2015 09:58
46
Kamarat
Myslite ze je dobre stretavat sa s clovekom, ktory je plny komplexov a pesimizmu? Furt place (obrazne), lutuje sa ze malo zaraba, setri kazdu korunu a ked niekam ideme tak zobre peniaze na benzin a na vsetkom... Otvor fórum »
28. 1. 2015 07:30
9
Obchodná akadèmia Watsonova
Aký máte názor alebo aj skúsenosti s touto školou ? Otvor fórum »
28. 1. 2015 07:28
9
Grendel
Ahojte! Neviete mi náhodou napísať meno mladého inštruktoranz autoškoly Grendel? Ak viete, sem s ním, prosím. Otvor fórum »
28. 1. 2015 00:27
107
Kriminalita v tvojom meste
Fakt ma zaujíma, či sa to deje všade. Tak napríklad za posledný rok v nitre havarovala mi kamoška nezapásaná ako spolujazdec vyletela z okna asi 4 dni po zmaturovaní a je mŕtva, jedna známa v mojom veku... Otvor fórum »
28. 1. 2015 00:15
4
SEMESTRALNA PRACA
Chcem sa opytat ci niekto nahodou niekedy nepisal seminarnu pracu na dielo Songs of Innocence and Songs of Experience by William Blake. Viem na nete je toho spustu, obe knihy som citala, ale nemam CAS napisat pomedzi... Otvor fórum »
27. 1. 2015 23:40
1
Prírodný makeup
... venované predovšetkým dievčatám - doporučili by ste mi za seba - ak používate - nejaký prírodný makeup? Čítam si fajn recenzie na Lily Lolo, pozdávala sa mi aj Lavera - ale zas tu hovoria, že hrudkovie a... Otvor fórum »
27. 1. 2015 23:03
9
Zmysel citátu
Morituri te salutant - Tí ktorí idú na smrť ťa zdravia. Aký to má význam a zmysel ? Viem že to vraveli gladiátori predtým, ako šli bojovať o život. Znamená to že sa neboja a... Otvor fórum »
27. 1. 2015 21:27
11
Plátno a ceruzka
ahoojte umelci :) chcem sa spýtať, že či na plátno maľujete aj ceruzkou, ale nemyslím len obrysy, črty... ale celý obrázok ceruzkou, lebo ja kreslím akrylkami, ale ma tak napadlo, že či aj ceruzkou... Otvor fórum »
27. 1. 2015 20:23
22
VŠ - Áno? / Nie? / Kam?
Zdravím, áno, len ďalší zbytočný, nerozhodný stredoškolák si hľadá vysokú školu! (fuck hejters) Navštevujem Strednú Priemyselnú školu v TS odbor TIS (technické a informačné služby). Jediné, čo ma baví je informatika... ... Otvor fórum »
27. 1. 2015 20:13
7
Kopírovanie kontaktov do iPhonu 6
Neviete akým spôsobom by sa dali skopírovať všetky kontakty zo starej tlačítkovej Nokie do iPhonu 6 ? Sim karta v starom telefóne je príliš veľká a v iPhone sa používa mikro sim, takže skopírovaním kontaktov na sim nič nevyriešim.... Otvor fórum »
27. 1. 2015 20:08
1
UPJŠ odbor ošetrovatelstvo/fyzioterapia
mam otazku..či niekto študuje tieto dva odbory na upjš, priapadne sa tam tento rok chysta... nejake info ohlaodm prijmaciek, podkladov by pomohli dik :) Otvor fórum »
27. 1. 2015 20:02
14
Pamäťová karta
Neviem aké sú tu pravidlá alebo čo, ale zháňam pamäťové karty s viac ako 4gb za výhodnú cenu. Ak to je proti pravidlám, tak sorry, moje statusy nikto nevidí :D Otvor fórum »
27. 1. 2015 19:18