Diskusie - 1584. stránka fóra
6
Dobrovoľníctvo v zahraničí?
Po strednej by som sa na to chcela dať ( na rok odísť do preč) máte niekto skúsenosti? rada by som vedela čo očakávať? mám pred tým skusiť nejaké mládežnícke výmeny? začať sa pred tým učiť -jazyk... Otvor fórum »
1. 2. 2015 21:43
56
čo si neskaj cháloval?
ja: ranajky: žiadne spal som do 10tej ale vyžral som oriešky čo som mal pri posteli. obed: - 1. chod ražniči (maso, cibulka) + zeleninovy... Otvor fórum »
1. 2. 2015 20:49
6
Hľadá sa operka k 5-ročnému (KE)
Nejaká fajn mladá slečna, ktorá má rada deti a dala by sa na občasné stráženie 5-ročného chlapca ???? Iba počas týždňa, poobede, väčšinou len na dva hodky, aj menej... NIE ZADARMO !!!! ; -) Dohodli... Otvor fórum »
1. 2. 2015 19:46
3
Bratislava UK
Je tu niekto kto studuje prekladatelstvo? ked ano ozvite sa mi. Dakujem Otvor fórum »
1. 2. 2015 19:30
22
Nemam ziadne city
soj, nemate nejake city na hru Dead Island? najlepsie nejaky aby boli ti zombici pomalsi lebo nekedy sa fakt rychlo rozbehnu a potom sa moc zlaknem dik Otvor fórum »
1. 2. 2015 19:23
25
Marihuana a antidepresiva
Ahojte, mate niekto skusenosti s kombinaciou hulenia(hoci aj jednorazoveho) a uzivania antidepresiv konkretne skupiny SSRI? Ak ano tak ake, dakujem Otvor fórum »
1. 2. 2015 18:08
23
Hudba osemdesiatych rokov
Poďte si zaspamovať pesničky z osemdesiatych rokov. Začnem ja :) https://www. youtube. com/watch?v=8fpjuoKhfJo https://www. youtube. com/watch?v=E-WHW-QNswE https://www. youtube. com/watch?v=sEhYFnwTciQ Otvor fórum »
1. 2. 2015 17:19
31
Ako sa naučiť rozprávať a myslieť po anglicky?
Čaute, zaujímalo by ma, že akým spôsobom ste sa vy naučili rozprávať a myslieť po anglicky tak, že ste v pohode dokázali komunikovať s anglicky hovoriacim človekom? :) Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:35
3
2-posteľová izba na ŠD Nitra
Ahojte, býva alebo býval niekto na 2. posteľovej izbe na ŠD Nitra? Viem, že takto bývajú na izbe, napr. chalan s babou. Môžu si takúto izbu vybaviť, napr. dve kamošky? Veď keď... Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:20
2
Ilac vs FC agentury
Cze ktorú ísť z týchto dvoch ? FC je o dosť drahšia. Šu rozdiely aj v kvalite či iba cene ? Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:20
57
Magnetická Rezonancia
Zdravim..Mám takú otázku..možno je trošku blbá, ale opytam sa : Idem na magneticku rezonanciu ..v tom tuneli by som mal byť po hlavu a preto sa chcem opýtať či mi zistia fajčenie? :-DD Vyšetrovať by mi mali koleno..Diky :-D Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:08
55
Chodili ste už niekedy s dvoma ľuďmi s rovnakým krstným menom?
Ahojte birdzáci, zaujímalo by ma, či sa medzi vašimi ex/súčasnými partnermi/partnerkami nachádzajú dvaja/dve s rovnakým krstným menom. Ak áno, bolo to pre vás nejakým spôsobom zvláštne, zvyknúť si a tak, ak... Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:08
16
Ako zarobiť peniaze na internete?
Ahojte ľudia, poraďte mi ako by som mohol zarobiť peniaze cez net. Poznáte nejaké overené metódy kde zarobím okolo 100e mesačne. Vopred díky za rady. Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:05
12
Hranie na klavír
Ahojte :) pred pol rokom som sa prihlásila na klavír, teda začala som hrať až teraz v 15. Myslíte , že sa mi to oplatí? Doma mám slabý, lacný Keyboard no a chcela by som si kúpiť... Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:01
3
Henna na pleť
Ahojte :) chcela by som sa opýtať či neviete niekto kde zohnať hennu na pleť. Myslím takú čo sa dá s ňou ''tetovať ''. Poprípade ak máte s tým niekto nejaké skúsenosti... Ďakujem Otvor fórum »
1. 2. 2015 15:42
25
Snapchat
caute pouziva dakto tuto aplikaciu? :D na starom mobile mi nefungovala predna kamera a teraz ma to chytilo, nepouziva to dakto? :DD Otvor fórum »
1. 2. 2015 14:42