Diskusie - 1583. stránka fóra
41
Prečo to ľudia robia?
Ahojte, pri komunikácii s niektorými ľuďmi sa mi stáva takáto vec. Snažím sa človeku niečo vysvetliť a popri vysvetľovaní spomeniem nejakú nepodstatnú informáciu, ktorá v podstate ani nesúvisí s tým, čo vysvetľujem. Napríklad rozprávam o... Otvor fórum »
2. 2. 2015 14:46Problém s fb
Ahojte, keď sa prihlásim cez tablet na fb tak mi nenaskočí na pravej strane ten zoznam priateľov ktorí sú online a nikde to neviem nájsť. Poradíte ako to tam dať? :-D Otvor fórum »
2. 2. 2015 14:27
20
Rutina
Opíšte vašu rutinu potom ako zapnete pc. Aké stránky navštevujete každý deň. Aké programy sa vám spúšťajú. Môže byť aj rutina na jednotlivých stránkach, napr. BIRDZ. Otvor fórum »
2. 2. 2015 13:02
31
New York
Ahojte, s priatelom by sme radi navštívili New York. Nevieme vsak ani po anglicky ceknut len po nemecky. Akos a to vsetko vybavuje kolko penazi nam tam treba, a da sa to vobec ist bez jazyka,... Otvor fórum »
2. 2. 2015 12:15
9
Ako sa zviditeľniť?
Aj vy premýšľate ako preraziť so svojím blogom? Ako ho zviditeľniť? Ja sa blogu venujem už veľa rokov. Už od detstva som si vytvárala svoje stránky a písala do nich svoje myšlienky. Jeden blog som dokázala tak zviditeľniť,... Otvor fórum »
2. 2. 2015 12:13
31
Mám byť policajtkou?
Zdravím :) už dlho seriózne uvažujem nad tým že by som šla študovať kriminalistiku alebo niečo ohľadom polície... LENŽE... neviem či mám šancu sa tam vôbec dostať, či netreba mať kontakty na to dostať sa na Policajnú... Otvor fórum »
2. 2. 2015 11:35
21
Hľadám amatérskeho hudobného producenta
Ahojte! Hľadám tu medzi vami nejakého hudobného producenta, ktorý vie aspoň ako-tak robiť beaty. Už dlhšiu dobu píšem texty, mám ich zopár a chcel by som teda nájsť niekoho na spoluprácu. Ak by... Otvor fórum »
2. 2. 2015 11:26
20
Profilovky
Všimol som si, že viacerí máte lenochoda na profilovej fotke. Mohli by ste mi vysvetlit význam? Lebo nejak v tom nemám jasno :D Otvor fórum »
2. 2. 2015 11:24
9
Zdravé chudnutie
Ahojte, začala som cvičiť s trénerkou a mením aj jedálniček. :) chcela by som však nejaké komenty, že ako ste svojou zmenou tela prešli vy, čo vám to prinieslo, ako ste postupovali, prípadne nejaké rady :) Otvor fórum »
2. 2. 2015 10:45
13
Lacná dovolenka
Ahojte, s priateľom by sme chceli ísť cez leto niekam do Chorvátska na dovolenku. Vzali by sme ešte jeho sesternicu s priateľom. Ak by ste niekto mohli poradiť dofču za rozumný peniaz, sem s tým. ... Otvor fórum »
2. 2. 2015 09:47
5
Snapchat na WP
Ahojte, kedysi bol snapchat aj na WP, no potom ho zrušili. Neviete či niekedy má vyjsť nejaká oficiálna alebo aspoň neoficiálna appka na Snapchatu na WP ? Otvor fórum »
2. 2. 2015 02:02
13
Work and Travel USA
Zdravim, je tu niekto, kto bol na Work and Travel sam? Oplatilo sa? Pocity? Skusenosti? Cez aku agenturu? Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:38
46
Pokazený Iphone 6
Ahojte mám menší problém, dneská som proste počúvala hudbu na mobile, v tom mi zavolál frajer že ma čaká von, zdvihla som, a potom ke som dotelefonovala mobil sa mi vypol. a odvtedy nejde zapnúť..... Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:36
35
Valentínsky darček:)
Ahojte :) S priateľom sme spolu pomaly 4 mesiace /viem nie je to dlhá doba/ a ja vážne netuším čo mu kúpiť na Valentína :) nechcem žiadne tie plyšáky s nápismi I love you ktoré podnecujú... Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:33Dotázniky a grafy
Ahojte chcela by som sa opýtať či nepoznáte niekoho kto robí k bakalárskej práci dotazník v prieskume a spracúva výsledky pomocou grafov a vedel by mi niekoho odporučiť kto by mi z tým pomohol diky Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:17
20
Seriál o stredoškolákoch
Ahojte, vie mi niekto poradiť nejaký americký seriál, kde sú hlavné postavy stredoškoláci? Niečo také ako Pretty Little Liars ale nemusí to byť zrovna také napínavé... Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:04
2
Prednes
Ahojte, neviete mi poradiť nejakú dobrú poéziu alebo prózu na prednes ? ďakujem :) Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:02