Diskusie - 1579. stránka fóra
36
Ako mu to povedať?
Mam priatela, ktory ma velmi lubi, no bohuzial z mojej strany city akosi ochladli... v poslednej dobe mi uz nechyba ked sa nevidime, ked som s nim necitim sa pohodlne, nebavi ma pisat si s... Otvor fórum »
4. 2. 2015 11:27
17
Molekulárny vodík
Ahojte, stretol sa už niekto z vás s pojmom molekulárny vodík? Mňa ako športovca to celkom zaujalo a na regeneráciu je z mojej skúsenosti top. aké sú vaše skúsenosti? Otvor fórum »
4. 2. 2015 11:24
9
The Walking Dead
Čavte ľudia :) mňa by zaujímalo že či sa to ešte niekde na nete dá pozerať online.... Lebo na stránkach kde som zvykla pozerať seriály tak ma normálne jeblo že to nejde :/ Otvor fórum »
4. 2. 2015 09:25
27
Spoločnosť: Realita vs Internet
Rád by som rozvinul diskusiu ohľadne toho, prečo vlastne ľudia na internete napíšu všetko a v skutočnosti by to nikdy nespravili. Čo je, ale omnoho horšie je to, že ľudia v internetových diskusiách nevedia rešpektovať... Otvor fórum »
4. 2. 2015 09:10
3
Lenovo P70 vs LG G3s
Viete mi prosim poradit, ktory z tychto dvoch telefonov je lepsi popripade viete mi poradit este nejaky priblizne do 200e, aby nesekal a choval sa ako telefon? :D Dakujeeem !!! Otvor fórum »
4. 2. 2015 07:52
39
Obľúbené výroky
Zdravím vospolok, tak aké sú vaše obľúbené výroky? Ktoré vás vystihujú, v ktorých ste sa našli, ktoré sú pre vás inšpiráciou alebo ktoré vám len tak utkveli v pamäti? a bude iba plusom, ... Otvor fórum »
4. 2. 2015 01:32
21
Tetovanie a práca učiteľa
Zdravím, zaujímalo by ma čo si myslíte o učitelovi s tetovaním. Lepšie povedané, ide len o tetovanie cca 4, 5x2 cm, na jednej strane zápästia. Z veľkej časti by sa to dalo skryť napr. ... Otvor fórum »
4. 2. 2015 00:48
40
Čo ty a šport?
Ahojte birdzáci, tentokrát ma zaujíma aký máte vzťah ku športu. Alebo skôr ako často v súčasnosti cvičíte. Podeľte sa nejako komplexnejšie, to znamená ako často či ako dlho cvičievate, čo cvičíte,... Otvor fórum »
4. 2. 2015 00:34
74
Z čoho vám naposledy tiekla krv?
Myslím to vážne a ženské pohlavie nepíšte že to bolo naposledy vo vašom období, myslím skôr také veci ako z nosa, lakte... Otvor fórum »
3. 2. 2015 23:15
15
Obchodovanie s ľuďmi
Tak prosím dneska som tu o tom písal a čo neobjavím v správach? O chvíľu budú ľudí predávať v obchodoch na objednávku z katalógu. http://www. tvnoviny. sk/zahranicne/1784646_deti-podla-katalogu-tie-zo-skumavky-budu-mat-az-troch-rodicov Otvor fórum »
3. 2. 2015 21:54
15
Chudnutie vo fitku
Ahojte, prednedávnom som začal chodiť do fitka, keďže mám dosť veľkú nadváhu. Zatiaľ len behám (asi 3km), bicyklujem (asi 20km) a cvičím na tých 'veslách) (tiež asi 3m). Ktoré z toho je najefektívnejšie ? sú... Otvor fórum »
3. 2. 2015 21:42
21
Ako zmeniť priateľstvo na lásku?
Ako sa dá premeniť priateľstvo na lásku? Otvor fórum »
3. 2. 2015 21:01
12
Sjf STU
Som maturant a stojím pred jedným z najdoležitejšich rozhodnutí. Rozmýšlam nad dvoma odbormi z tejto fakulty:automatizácia a informatizácia strojov a procesov a výrobné systémy a manažérstvo kvality. Tak by som sa vás chcel opýtat ktorý odbor je najlepší(aj Otvor fórum »
3. 2. 2015 20:47
11
Slovenské tváre agentura
Ma niekto skúsenosť s touto agentúrou ktora ponuka prácu ako komparzista, model alebo aj účinkovanie v reklamách a seriáloch na Slovensku ale aj v Rakúsku a Česku (TV Barrandov..) Ale požadujú registračný poplatok od 10 po 50€ Myslite ze je... Otvor fórum »
3. 2. 2015 20:45
16
Nemal som ešte plnku. :D :D
Ďalší zo série fórov o tom, čo som nemal. :D Otvor fórum »
3. 2. 2015 20:39
6
Ako vytlačiť pečiatku ???
Neviete mi niekto pomôcť ako vytlačiť pečiatku tak, aby nebolo vidno ze to je vytlacene ???? Skusal niekto na euroobal a potom obtlačiť na papier ??? Diky vopred. :-D (peace) Otvor fórum »
3. 2. 2015 20:24