Som maturant a stojím pred jedným z najdoležitejšich rozhodnutí.Rozmýšlam nad dvoma odbormi z tejto fakulty:automatizácia a informatizácia strojov a procesov a výrobné systémy a manažérstvo kvality.Tak by som sa vás chcel opýtat ktorý odbor je najlepší(aj
ideš na STU a chceš ísť na manažment? aj automatizácia mi príde taká že.. vraj sa tam ostatní študenti smejú, že oni asi technici vlastne niesú. ale nenechaj sa odradiť ak sa ti tie odbory páčia, choď si za tým
poznam ludi, co tam chodili a asi 3/4 kruzku sa na to vykaslala a zatial vsetci z nich picuju na STU (prave na strojnicku fakultu) ale to je tak, ked zoberu kazdeho bez prijimaciek a este dalsich s prijimackami a chodia tam ludia, co na gympel isli na uplatok, ale nesedi mi to, lebo zase z nasho gympla priemerni studenti (rozumej hlavne trojkari a stvrokari) s tou skolou nemaju ani najmensi problem a nemuseli ani opakovat rocnik, co viem
a neviem, co si mam o tej skole mysliet, ked tam podla vacsinny ucia psychicki chori ludia
odporúčam automatizáciu, ale iba keď ťa to baví, nie je to zase nič ľahkého.
To že tam zoberú každého nehovorí nič o škole, z tých stoviek ľudí čo nastúpi do prvého ročníka končí väčšina v druhom semestri, škola má peniaze a aj celkom dobre vyfiltrovaných študentov
Proste zakomplexovani profavi,ktoti ts vyhodia za kazdu blbost a ventiluju sa na studentoch,nirco take som pocula a nikdy vazne nikdy by som na hentu skolu nesla
Keď ťa nebaví sedieť za počítačom viac hodín, tak nad tým ani nerozmýšľaj.
A tu k poznámkam slečny, STU je dobrá škola, má svoje meno a absolventi sa vo veľkej miere uplatnia v tom čo vyštudovali. Len si vyber odbor ktorý ťa bude baviť, inak poletíš v prvom semestri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a neviem, co si mam o tej skole mysliet, ked tam podla vacsinny ucia psychicki chori ludia
To že tam zoberú každého nehovorí nič o škole, z tých stoviek ľudí čo nastúpi do prvého ročníka končí väčšina v druhom semestri, škola má peniaze a aj celkom dobre vyfiltrovaných študentov
A tu k poznámkam slečny, STU je dobrá škola, má svoje meno a absolventi sa vo veľkej miere uplatnia v tom čo vyštudovali. Len si vyber odbor ktorý ťa bude baviť, inak poletíš v prvom semestri.