Diskusie - 1527. stránka fóra
27
Chcem odísť zo strednej školy
Ahojte, som v prvom ročníku na Hotelovej akadémii, a vôbec ma to tam nebaví, na nič spolužiaci (ale to ma netrápi), chcel som prestúpiť ešte v oktobri na inu školu, ale ked som to povedal... Otvor fórum »
4. 3. 2015 19:40
19
Windows phone
Takže mám problém so svojou Nokiou L925. Keď ju idem odomknúť tak sa neodomkne okamžite, ale najprv sa ukáže čierna obrazovka a nápis "preberá sa....". Doteraz mi to nerobilo, iba po poslednej aktualizácii. Rozmýšľam či... Otvor fórum »
4. 3. 2015 19:32
25
Neskutocna bolest hrdla a teplota
Zdravim dnes som bol u doktorky, lebo včera ma začalo brutálne boliet hrdlo - nemozem ani prehltat sliny, strasne neprijemny pocit kedze som bol u nej, povedal som jej, ze ATB nechcem, prisiel som... Otvor fórum »
4. 3. 2015 19:21
19
Kamoši
Mám kamošou jedny sú taký že fajčia vykrikujú blbosti cez hodiny a jedny sú normálny ale máju zle známky. ale tí čo fajčia tích je 5 ale jeden nefajči ani nič a troch ich tatovia sú kamoši môjho tata... Otvor fórum »
4. 3. 2015 19:19
10
Piercing v jazyku a orál
Otázka na mužov. Páči sa vám orál so ženou ktorá má piercing v jazyku ? je to lepšie alebo také iste ? lebo môj bývalý povedal že ho to bolelo (nerobila som mu to ja :D ja piercing nemam) Otvor fórum »
4. 3. 2015 19:15
11
Zuno, mBank, Fio - ktorú máte a prečo?
Docela by ma zaujímalo, lebo chcem prejsť do jednej z týchto aj aktívne (aktuálne mám učty v každej ale iba na parádu), že ktorú používate a prečo? Či ste spokojný a čo sa vám na nej nepáči ;... Otvor fórum »
4. 3. 2015 19:11
10
Giga
Neviete mi prosim povedat kolko je to 8 giga na mesiac na nete ci je to dost dasa v pohode skapovat? díík Otvor fórum »
4. 3. 2015 18:19
1
Brigáda v zahraničí
Čaute, s kamarátom by sme chceli ísť niekam cez leto na mesiac (pravdepodobne júl) na brigádu. Konkrétne na nejaký zber ovocia / zeleniny. Rozmýšľame hlavne nad Rakúskom ale je to ešte otvorené. No a tým sa... Otvor fórum »
4. 3. 2015 17:39
3
Stratene subory
Čaute mam problem pred cca 3mesiacmi som si daval NTB obnovit do povodneho stavu čo ponuka Windows kedže som mal volných iba 18gb z 1TB ale zabudol som zalohovat subor s heslami od nejakých učtov da sa to nejako ziskat... Otvor fórum »
4. 3. 2015 17:21
17
Cvičenie z nemčiny
Ahojte potrebujem vypracované cvičenie z direkt 2 strana 44/15 alebo ak máte tak mi pošlite učiteľskú knihu ja som totiž z nemčiny tupá Otvor fórum »
4. 3. 2015 17:02
5
Nemecký jazyk
Ahojte :) nepoznáte nejaký youtube kanál kde je sa môžem naučiť nemčinu (gramatika a slovíčka) uplna od začiatku ? ak áno prosím link do komentu dakujem :) Otvor fórum »
4. 3. 2015 17:02
6
Bizuteria e-shop ????
Nepoznate nejaky dobry e-shop kde maju dobru bizuteriu ? Velke prstene..... Poprosim normalne odpovede Otvor fórum »
4. 3. 2015 16:57
3
Video na youtube
Chcem uploadnut video na youtube ktore ma 32 minut. No po uspesnom uploadnuti tam ukaze ze video bolo odstranene lebo je prilis dlhe… Neviete niekto co s tym? Nevedel som ze dlzka je nejak limitovana. Otvor fórum »
4. 3. 2015 16:48
3
Po akné
Ahohte, dá sa povedať, že som už svoj boj s akné vyhral ale ode o to, že este mám po ňom červené škvrny, jazvičky a také hrbolceky... čo na to pouziť? Dik... Otvor fórum »
4. 3. 2015 15:26
1
Nejdu niektoré stránky
čaute..už asi 4 dni mám taký problém, že mi nejde otvárať niektoré stránky. napr keď idem otvoriť google cez google chrom, otvorí mi nejakú inú stránku že potrebujem obnoviť flashplayer... napr FB mi nejde otvoriť vobec..ale napr... Otvor fórum »
4. 3. 2015 15:24
- Čo? aký pilier?
- Dôchodky?
Ďalšie možnosti »