Diskusie - 1524. stránka fóra
4
Vylet
caute poradte neaky vylet na leto do neakeho zaujimaveho mesta ... :) Otvor fórum »
6. 3. 2015 18:06
9
Letenky Za Babku
Poznáte stránku Letenkyzababku. sk? Uz ste vyuzili nejaku letenku vdaka nim? Lebo ja sa bojim ze kvoli nim skrachujem :D stale take malickosti ze Londyn za 20, Malorka za 60 a pod.. a uz by som najradsej letel vsade... Otvor fórum »
6. 3. 2015 18:03
2
Dobrý mixér
caute, ja viem, že to sem nepatrí ale viete mi odporučiť nejaký dobrý spoľahlivý mixér, ktorý rozdrví aj ľad, orechy a neostane to pod čepelami.. nechcem tie smoothie makere :D ak viete tak dajte aj... Otvor fórum »
6. 3. 2015 17:38
2
Problém s mobilom
Ahojte mám problém s mobilom. Ak ho cez USB zapojím do počítača a chcem si dať na SD kartu obrázky, hudbu atd neukazuje mi SD kartu. Pamäť telefonu mi ukazuje ale kartu nie. Rovnako ako ked... Otvor fórum »
6. 3. 2015 16:45
20
Medicína alebo technika ?
K napadu študovať medicinu som dospela v 2 ročniku kedy som zistila že ma bavia prirodne vedy. Toto rozhodnutie je ale velmi zavazne à ja sa neviem rozhodnut ci ist do toho. Som citliva a empaticka, naplna... Otvor fórum »
6. 3. 2015 16:40
36
Čo v lete?
Ahojte : ) Rozhodla som sa zalozit forum, lebo viem, ze je tu celkom dost cestovatelov a ja sa zatial moc do tohto nevyznam, tak by sa mi hodii dobre rady. Vec... Otvor fórum »
6. 3. 2015 16:00
4
Najlepšia kniha na prípravu na maturitu z chémie
Ktorá kniha je najlepšia na prípravu na maturitu z chémie ? Mám záujem hlavne o tieto tri - http://www. martinus. sk/?uItem=16603 - http://www. martinus. sk/?uItem=160853 - http://www. martinus. sk/?uItem=145462 Prípadne mi môžte odporúčať... Otvor fórum »
6. 3. 2015 15:32
17
Znečistenie prírody
človek sa chce ísť poprechádzať k Váhu , prečistiť hlavu a znova mi ostalo len zle ako som zbadala ten bordel všade ... Haló , prečo si ten bordel nemôžu ľudia vziať so sebou domov ? A... Otvor fórum »
6. 3. 2015 14:51
12
Zablokovaný mobil
prosím neviete mi niekto poradiť? :) spolužiaci mi zmenili vzor na mobile a nevedia na aký a ani ja :/ nemám kontrolnú otázku :/ ako ho môžem odblokovať?Alebo kde by mi ho odblokovali? Otvor fórum »
6. 3. 2015 14:26
12
Ako si mam vysvetliť sen?
Potreboval by som pomoc ... sníval sa mi dosť divný a hlavne strašný sen ... ako si ho mám vysvetliť? Inak sa ospravedlňujem ak to sem nepatrí .. potrebujem to vedieť. . Otvor fórum »
6. 3. 2015 14:21
30
Muži, ovplyvňuje Vašu predstavivosť farba (a iné aspekty) ženských pier?
- Som hetero muž, áno
- Som hetero muž, nie
- Som hetero muž, zriedka (väčšinou pery nie sú podstatné)
Ďalšie možnosti »
6. 3. 2015 13:59- Som hetero muž, nie
- Som hetero muž, zriedka (väčšinou pery nie sú podstatné)
Ďalšie možnosti »
21
Ake máš plány na tomto svete?
Prečo žijete, aké su vaše plány a aký je váš cieľ :) Otvor fórum »
6. 3. 2015 13:46
2
World of Warcraft
Dá sa kúpiť WOW Game time za paysafe card ? alebo to predsa naozaj nepodporuje ? :D Otvor fórum »
6. 3. 2015 12:37
8
Kniha
Viete mi poradiť nejakú knihu ? :) Možno niečo na štýl denníku alebo ani nemusí byť na štýl denníku ale proste nejaký životný príbeh, niečo velice silné. Niečo ako napríklad Ukrajinské denníky alebo napríklad Iskra-Príbeh matky ktorá... Otvor fórum »
6. 3. 2015 12:26
23
Bakalárska práca
Čaute ľudia. Viem že tu takéto typy fór neznášate ale bohužiaľ zúfalý človek robí zúfalé činy. Potrebovala by som pomôcť pri výskume k mojej bakalárskej práci (ak chytáš nervy rovno vypni toto fórum). Ide o vyplnenie krátkeho... Otvor fórum »
6. 3. 2015 11:51
8
Posielanie peňazí na účet
chcem poslat peniaze na ucet a neviem ako :DDDDDD pýta tam: na ucet IBAN: .......................................... na ucet: ........ .......................... vyberte kod banky:....... a teraz neviem co kde :D ... Otvor fórum »
6. 3. 2015 11:36
13