Diskusie - 1513. stránka fóra
5
Tablet vs. notebook
Nazdar všetci :) Potrebovala by som poradiť :) Ide o to, že koncom augusta odchádzam študovať do zahraničia, no a v rodine máme iba jeden notebook, (moju) Toshibu, mimochodom absolútne fantastický, ... Otvor fórum »
14. 3. 2015 12:34
10
Kvalitný odolný mobil s veľkou výdržou batérie
Ktorý by ste mi odporučili? Poprípade nemáte s nejakým podobným mobilom skúsenosť? https://www. alza. cz/evolveo-strongphone-accu-d1480640. htm Chcel by som naozaj nejaký kde batéria vydrží poriadne dlho, dosť často počúvam hudbu cez telefón. Tak preto Otvor fórum »
14. 3. 2015 11:28
8
WeedFirm
Poznate hru weed firm? Google play: https://play. google. com/store/apps/details?id=com. thumbspire. weedfirmRP&referrer=utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=weed+firm&pcampaignid=APPU_1_CP4DVYyDE8PsUuKXgegJ http://computingforever. com/wp-content/up Otvor fórum »
14. 3. 2015 10:27
4
Vodná fajka
Ahojte da sa nahradiť uhlík niečim? :D lebo mi došiel a nestíham kupovať už :) ak ano tak čím? Ďakujem :P Otvor fórum »
14. 3. 2015 10:25
6
Nocľah v Prahe
Zdravím, nájde sa nejaká dobrá duša, telom v Prahe, ktorá by uchýlila mňa a moju sesternicu na jednu noc? Fľaša ako nájomné by bola platidlom. Otvor fórum »
14. 3. 2015 07:26
22
Statika, stavbárstvo, staré budovy
mám otázku na inžiniera alebo statika, stavbára :D to je jedno, dnes som v jednej opustenej budove (dosť zlý stav) narazil na také zvlaštne tyčky ktoré išli od jednej steny po druhú v miestnosti, vo výške asi... Otvor fórum »
13. 3. 2015 22:47
30
Happy marec ?
Napíšte 5 veci ktoré vad potešili od 1. 3 až po dnes :D Otvor fórum »
13. 3. 2015 21:07
14
Regiojet autobus
Pocujte socky, zajtra idem 1x regiojet busom a kupoval som lístok online. Musím ukázať email pri nástupe s číslom lístka? A dakde som čítal že je V cene nejaký nápoj, viete aké? Otvor fórum »
13. 3. 2015 20:54
2
Animátor
Ahojte, prosím vás, robil tu niekto cez leto animátora? Chcem sa spýtať, ako prebieha animačný kurz a aké je to v zahraničí :) Otvor fórum »
13. 3. 2015 20:47
10
Greenpeace :)
Čaute podpíšete sa na petíciu ? Greenpeace je to na dobrú vec :) bolo by fajn kebyže to sharnete :) nechces tt podpisat? Otvor fórum »
13. 3. 2015 20:04
18
Autoškola-skúšky
Noo takže čauteee..O päť dní , v stredu, príde doteraz asi najdôležitejší deň v mojom živote. Skúšky z autoškolyyy.. Chcela by som počuť o vašich skúsenostiach s týmito skúškami, lebo vo všetkych diskusiách väčšinou všetci píšu... Otvor fórum »
13. 3. 2015 19:45
21
V ktorú časť dňa je pre vás lepšie ísť si zacvičiť?
Ahojte, píšem nový príspevok na svoj blog a chcela by som tam rozobrať práve tému už spomínanú v názve. Budem rada až sa vyjadrite a získam tak subjektívne názory od ľudí, ktorí majú čo to k tomu... Otvor fórum »
13. 3. 2015 19:17
8
Orange vypis sms
Potrebujem zistiť jedno číslo na ktoré som písal sms . Ale mobil som musel restartovat a ja debil som zabudol že čísla sa zmažú. Ziadal niekto o výpis z orangeu ? Ak hej koľko stoji jednorazový a najdem... Otvor fórum »
13. 3. 2015 19:03
17
Zmena izby
Ahoj. Mám svoju izbu na polku zo ségrou. Mám ju dosť malú ale aj tak by som si chcela svoju maličkú polovičku izby zmeniť. Lenže sestra si svoje veci (ako napr. plagáty) dáva na moju stranu... Otvor fórum »
13. 3. 2015 17:18