Ahoj. Mám svoju izbu na polku zo ségrou. Mám ju dosť malú ale aj tak by som si chcela svoju maličkú polovičku izby zmeniť. Lenže sestra si svoje veci (ako napr. plagáty) dáva na moju stranu a nedovolí mi to dať preč. Tak som sa chcela spýtať :
Ako to dať
@nika208 to iste mam so sestrou aj ja. ale ona tie plagaty nalepila uplne vsade-nad svoju postej,do skrine..bohuzial mam postel v roku,takze izba je rozdelena asi tak ze ja mam roh 2x3mete a ona zvysok (a to je mladsia odo mna )
ale vazne, skus jej ich opatrne odlepit ked nebude doma a nalep jej ich na jej stranu. pripadne ak chces zabranit aby si ich tam nalepila znova, hned po ich zveseni si tam nalep vlastne. pokojne aj skupiny ktora sa ti nepaci, to je len aby si vyplnila miesto. nechaj ich tam par tyzdnov, a potm ich pomaly odlepuj. a ona si hadam medzitym zvykne nedavat si tam plagaty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale vazne, skus jej ich opatrne odlepit ked nebude doma a nalep jej ich na jej stranu. pripadne ak chces zabranit aby si ich tam nalepila znova, hned po ich zveseni si tam nalep vlastne. pokojne aj skupiny ktora sa ti nepaci, to je len aby si vyplnila miesto. nechaj ich tam par tyzdnov, a potm ich pomaly odlepuj. a ona si hadam medzitym zvykne nedavat si tam plagaty.
Pekne dojebane dzeci su teraz
btw videla si ( pravdepodobne asi nie ) Sam&Cat; ? pozri si fotky na nete ich izbu helpne ti to