Diskusie - 1509. stránka fóra
24
Tehotenské testy
Čisto teoretická otázka.. Predajú v lekárni tehotenský test aj neplnoletej ? Otvor fórum »
16. 3. 2015 21:10
35
Synovia majú radi matky a dcéry otcov.
Myslíte si, že sa to dá takto zovšeobecniť? V zásade sa o tom hovorí aj naopak, že matky majú radšej synov a otcovia dcéry. Ako to vnímate? Otvor fórum »
16. 3. 2015 21:10
16
Co je nejasne v americkych dejinach?
Mate nejaku otazku z dejin Usa? Najlepsie tykajucu sa zaciatku 20 storocia? Nieco nejasne alebo kontroverzne? V skole na americkych dejinach nas ucitel nas nuti klast mu otazky na ktore moze tri hodiny vysvetlovat... a ja nemam otazku,... Otvor fórum »
16. 3. 2015 20:49
16
Čo si myslite o tejto vete? :)
Ahojte, čo si myslíte o tejto vete: "som rada, že som Vás mohla spoznať" Chcem vedieť váš názor, môžete mať iný pohľad. Keď sa uvedie niečo takéto niekomu do mailu/správy, tak to... Otvor fórum »
16. 3. 2015 20:16
14
Prospešná činnosť na trávenie voľného času
Zdravím, poradíte nejakú aktivitu, hru alebo šport na prospešné trávenie voľného času. niečo také neobvyklé. Ďakujem :) Otvor fórum »
16. 3. 2015 19:47Zvuk v pozadí z v predu
Ahojte, videl som to v TV tak by ma zaujímalo či to aj existuje a či je to dostupné ''laikom'' Ide o nejaký program ktorý pravdepodobne zakryje( prípadne zoslabý alebo zosilný) zvuky, buď tie... Otvor fórum »
16. 3. 2015 19:38
6
2 rôzne topánky
Čaute. Nemáte niekto 2 iné farebné prevedenia Jordanov 1 ? Keď hej mohli by ste sem dať foto na kt. máte na jednej nohe inú farbu jak na druhej? Chcem vedieť jak by to vyzeralo :) Otvor fórum »
16. 3. 2015 18:43
3
Akadémia Policajného zboru
Aká je reálna šanca dostať sa tam?? :) Počula som že je tam samá korupcia a dostať sa tam je ťažké, všetko je po známosti alebo o peniazoch ... S dejepisom, filozofiou, psychológiou a takýmito omáčkami... Otvor fórum »
16. 3. 2015 18:39
11
Ako si mam rychlo zarobit .
surne potrebujem si zarobit peniaze neviete o nejakom dobrom sposobe ? Mam 14 dakujem Otvor fórum »
16. 3. 2015 18:37
8
Strojček- neviete niekto ?
Čaute, strojcek mi fali keď som mala 17 rokov. Budem ho musiet mat este do kzm nebudem mat 19... neviete ci budem musieť nieco naviac doplatit kedze uz budem mať 18 a bidem ho stale nosit. Otvor fórum »
16. 3. 2015 18:02
9
Kebab kosice
ludia kde je naj kebab v Kosiciach rad by som isiel len mam problem ze nechcem nic kuracie ako maju šikmáči napr v Pande :D Otvor fórum »
16. 3. 2015 17:56
12
Odblokovanie mobilu
Môj kamarát má huawei (neviem aký typ) a ten telefón mu berie iba švajčiarsku kartu. Ako sa dá odblokovať? Otvor fórum »
16. 3. 2015 17:33
6
Xena- warrior princess
neviete kde by som tento seriál mohľa stiahnuť, ked už nie je nikde online? Uložto som skúšala a tam nie je, DIki za odpovede Otvor fórum »
16. 3. 2015 16:58
1
1. lekárska fakulta UKarlova
Tohto roční uchádzači, chcela by som sa spýtať z ktorých testovníc sa pripravujete na príjimačky? Z tých ktoré boli vydané najnovšie so zredukovaným počtom otázok alebo z predošlých? resp. čo si myslíte o tom, že ich takto... Otvor fórum »
16. 3. 2015 16:11
4
Hry do Spoločnosti
Poznáte hry ako napríklad: ABZG-Pero, púšť, S a BEZ? Sú to také hry kde nejaká skupinká ľudi, ktorý tieto hry už poznajú nechávajú hádať iných, aby uhádli princíp hry :D Ak áno,... Otvor fórum »
16. 3. 2015 16:06
11
Zbavenie sa okuliarov / Zlepšenie zraku
Ahojte... Je tu niekto kto sa zbavil okuliarov? Myslím tým, že proste prestal nosiť okuliare alebo cvičil Batesovu metódu, poprípade rôzne iné cvičenia alebo či používal dierkované okuliare tzv. Tréner očí. Ďakujem vám za vaše... Otvor fórum »
16. 3. 2015 15:13