Diskusie - 1472. stránka fóra
13
Základy stravovania
Tak ďalšie video máme konečne tu :) kto podporí odberom, lajkom, alebo zdielaním, dostane odmenu. Vyskúšaj a uvidíš! :D Otvor fórum »
7. 4. 2015 17:05
6
SPU-FBP
Ahojte :) Podávam si prihlášku na SPU-FBP, no nie som celkom rozhodnutá , na ktorý odbor by som chcela ísť. Ktorý je podľa vás z nich najlepší, čo sa týka náročnosti, uplatnenia ? Otvor fórum »
7. 4. 2015 16:13
41
Aké vylomeniny ste robili na ZŠ/SŠ/VŠ ?
My sme napríklad hrávali v triede ping-pong na laviciach s knižkami alebo sme plnili igelitky vodou, plameňomety z deodorantov na telesnej.. same blbosti :-D Otvor fórum »
7. 4. 2015 14:57
19
Povedzte úprimne
Ahojte chcela som ísť na odbor učiteľstvo pre mš, brali 51 žiakov a ja som 6 neprijatá pre nedostatok miesta :( myslíte , že ked dám odvolanie mám šancu ze tam niekto nebude chcieť ist ?.. Prosím úprimne Otvor fórum »
7. 4. 2015 13:33
13
Prasknutý displej
Mám mobil Lenovo A536 a pukol mi displej. Telefon stal 120e a neviem či sa mi oplati davať ho opraviť, aj ked dotyk a všetko ostatne je plne funkčne. Nevie niekto cca kolko by taka oprava stala,... Otvor fórum »
7. 4. 2015 13:18
13
Hormonálna antikoncepcia
Ahojte :) ja by som sa vás chcela spýtať, že keď budem brať HAK, po akej dobe pravidelneho brania sa môže do mňa spraviť partner? Ak teda vôbec. Využívate ju naplno, alebo radšej neriskujete? ... Otvor fórum »
7. 4. 2015 12:19
39
Škola a práca
Čo si myslíte, pripravuje nás škola na život s prácou, proste na pracovanie v živote? Otvor fórum »
7. 4. 2015 10:19
5
Chémia- pozorovaná zmena
Aké su pozorované zmeny týchto prvkov v týchto chem. reakciách? :D Uhlíka Ca(OH)2 + CO2 = CaCO3 + H2O Vodíka CuSO4 + 5 H2O ---> ??? ... Otvor fórum »
7. 4. 2015 10:12Hlasujte za svoju obľúbenú postavu!
Poznáte hru Super Smash Bros. (pravdepodobne asi nie :) ). A chcete, aby vaša oblúbená herná postava sa objavila práve v tejto hre?Tak neváhajte, hlasujte sa svoju obľúbenú postavu v tomto odkaze:https://cp. nintendo. co. jp/us/ . Možno práve vaša oblúbená... Otvor fórum »
7. 4. 2015 10:08
8
Čo je podľa vás najlepšie?
- Obchodná akadémia Imricha Karvaša
- Obchodná akadémia račianska
- Obchodná akadémia nevädzová
Ďalšie možnosti »
7. 4. 2015 08:31- Obchodná akadémia račianska
- Obchodná akadémia nevädzová
Ďalšie možnosti »
3
Prestup Z druhého ročníka strednej školy
Zdravím, ako je to S prestupom počas štúdia strednej? Povedzme žiak chodí druhý ročník strednej na gymnázium A chce prestúpiť na konzervatórium. Je to možné? Potom ho ale dajú naspäť do prváku, čo? Ten... Otvor fórum »
6. 4. 2015 23:25
12
Slovenské TV v zahraničí
Zdravím, mám na pláne ísť do Nemecka za ocom, kde mi vybavuje brigádu, tak si troška zarobím. Ale problém je, že ako by som pozeral slovenské tv stanice cez internet napríklad ako Jojka, Markíza,... Otvor fórum »
6. 4. 2015 23:07
1
NEMECKE bilingvalne gymnázium
Kde chodíte na školu?.. Ako sa vám tam páčí? .. Baví vás to? :) Otvor fórum »
6. 4. 2015 22:53
42
Priateľovi rodičia
Ako veľmi sa starajú rodičia vášho priateľa do vášho vzťahu? Ako veľmi ho ovplyvňujú? Príklad, rodičia môjho priateľa prenajímajú 1-izbový byt, ktorý odkladali preňho kým bude dospelý a pôjde tam sám, Lenže... Otvor fórum »
6. 4. 2015 21:30