Diskusie - 1457. stránka fóra
8
Stránka na tvorenie tričiek
Aká je naj stránka na vytváranie oblečenia? Potrebujem mikinu, ale nie takú tenkú, ale normálnu bavlnenú mikinu, raz som z nejakej stránky objednávala a bola dosť tenká, ale už neviem odkiaľ:/ neobjednával niekto zo shirtinatoru alebo... Otvor fórum »
17. 4. 2015 14:16
4
Piercing jazyka
Ahojte, chcem sa spýtať, máte tu niekto piercing jazyka? aké sú pri tom riziká? Mali ste nejaké problémy? Koľko sa nemôže fajčiť? Ďakujem za odpovede :D Otvor fórum »
17. 4. 2015 12:24
4
Brigáda na leto
Čaute. Hľadám si brigádu na leto. Vie mi niekto z Vás odporučiť solventnú agentúru? Alebo máte pre mňa cenné rady, ak ste už na brigáde v zahraničí boli? Vďaka za postrehy. ; ) Otvor fórum »
17. 4. 2015 11:50
5
Video s DSLR
Zdravím. Chcem sa opýtať skúsenejších ľudí ako najlepšie nastaviť DSLR (Nikon D3100) na točenie videí automobilového charakteru. Niečo na tento spôsob. Bud to bude tocene za zapadu slnka cize mäkke svetlo alebo v noci cize ak budem... Otvor fórum »
17. 4. 2015 00:44
28
Duša človeka
Úplne krátko. Ak existuje nejaká duša človeka čo to podľa vás je? Je to nejaká entita? Forma energie? Myslíte, že duša sa po smrti človeka rozplynie alebo "žije" niekde vo vesmíre na veky vekov (z pohľadu veriacich vo... Otvor fórum »
16. 4. 2015 22:54
93
Zamilované fórum (♥)
Ahojte milí birdzáci, pozdáva sa mi, že šírenie lásky tu celkom ide keď sa chce, tak by som týmto fórom chcela rozšíriť pekné emócie do sveta! Uvedomujem si, že to môže... Otvor fórum »
16. 4. 2015 22:37
8
Dohoda o brigade
Ahojte, vie mi niekto povedat ak mám v agenture Index Noslus podpisanu dohodu o brigadnickej praci studenta a teraz chcem ist cez ich poboku na brigadu ale v inom meste tak tá dohoda mi platí aj tam alebo potrebujem... Otvor fórum »
16. 4. 2015 19:59
10
Z Humenného do Bratislavy za 6 hodín?
Zdravím vás. Je podľa vás možné dostať sa z Humenného do Bratislavy za 6 hodín? Dá sa to podľa vás stihnúť? Otvor fórum »
16. 4. 2015 19:50
29
Je to legalne?
Povedzme ze poznam dve velmi pekne dievcata, ktore maju rady sex a peniaze a nerobi im problem s hocikym sa vyspat. V minulosti si uz viac krat neachli platit za sex, ale nie su to profesionalky, ... Otvor fórum »
16. 4. 2015 19:42
16
Tablo
Z akej stránky si objednávate/objednávali tablo? Nepoznáte nejaké dobré stránky so zaujmavými tablami? .. zatiaľ som našla asi najlepšiu tlacoznamka. sk.. na ostatných mi prišlo tabla len také jednoduché, ničím ma nezaujali. ďakujem :) Otvor fórum »
16. 4. 2015 19:39
3
Vienna dental clinic BA / ANSAB DENT BA
Bol tam niekto na plombovanie zuba ? Boli ste spokojny ? (potrebujem si dat spravit 1 zub, len nechcem u svojho lekara lebo nezda sa mi moc kvalitny a este sa nemozem prehodit) a tito dvaja... Otvor fórum »
16. 4. 2015 18:02
3
Príklady fyzika
Potrebujem pomôcť s počítaním tochto príkladu. Áno, snažil som sa ich vypočítať ale je to nad moju úroveň. 1. Určte, akú prevádzkovú teplotu má vlákno žiarovky s 6V , 0, 3A. Nepripojená... Otvor fórum »
16. 4. 2015 16:50
5
NIEKTO KTO VIE ANGLINU
potrebujem niekoho kto vie anglinu na napísaine pár spisovných viet nieže by som nevedel ale potrebujem si to aj odkontrolovať.. a google prekladač je fuj Otvor fórum »
16. 4. 2015 16:29
4
Osobný pohovor -Brigáda Bratislava letisko
Zdravím ľudia, má tu niekto skúsenosť s osobným pohovorom na brigádu v BTS? Ako to prebieha, nejaké rady, atď. Dík. Otvor fórum »
16. 4. 2015 16:27