Diskusie - 1443. stránka fóra
15
Podobnosť skladieb
Viete o nejakých songoch, ktoré sú si podobné, alebo aspoň ich časti? Mňa momentálne napadá podobnosť medzi: Harrisonovou skladbou While my guitar gently sweeps https://www. youtube. com/watch?v=A8CivPhu0fw na ktorú sa čiastočne podľa mňa... Otvor fórum »
27. 4. 2015 18:34
4
STU-MTF Trnava
Je tu niekto taký čo tam študuje alebo študoval ? Dalo by sa to zvládnuť aj pre niekoho čo nemá moc dobrý vzťah k matematike ? :D Otvor fórum »
27. 4. 2015 18:27
23
čo sa vám páči najviac ?
27. 4. 2015 17:46
4
Anime o,,.
Ahojte. tí, čo ste otaku alebo jednoducho pozeráte anime, neviete mi doporučiť niečo žánru... ehm.. to asi nie je žáner. Proste kde vystupuje cisár, nejaké to vojsko, a úlohu hrajú aj nejaké tie... Otvor fórum »
27. 4. 2015 16:55Parametre mobilu
Ahojte, idem kupovať nový mobil, tak by som sa chcel spýtať na parametre ktoré by mal mobil dnes mať. Prípadne mi môžete dať návrh na konkrétny model. Cena je tak do 200€ vopred díki Otvor fórum »
27. 4. 2015 16:48
1
Princip leasingovej kalkulacky?
viete na akom principe funguje leasingova kalkulacka? Otvor fórum »
27. 4. 2015 16:32
18
Ťaźkosti
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či mi poradíte. Pred rokom som z ničoho nič začala vidieť dvojmo. Cítila som sa ako na kolotoči, či už som ležala alebo stála cítila som sa rovnako. ... Otvor fórum »
27. 4. 2015 15:48
12
Tréma
Helou, tak vyskytol sa u mňa taký menší problém a to tréma pri prezentovaní prác na VŠ, neviem sa pri prezentovaní uvoľniť a som nervózna. Kým som bola na strednej, tak som s tým nemala problém,... Otvor fórum »
27. 4. 2015 15:34
1
Ústav aplikovanej psychológie fsev uk
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto študuje sociálnu a pracovnú psychológiu na spomínanej fakulte?? :) Otvor fórum »
27. 4. 2015 15:25
7
Načo mám talent?
Ahojte. Potrebujem pomoc :) chcela by som zistiť načo mám talent ale ako tak pozerám tak asi na nič. Skúšala som už všeličo ale v ničom tak veľmi nevynikám. Učiteľky v škole a spolužiaci mi vraveli... Otvor fórum »
27. 4. 2015 15:20
7
Peniaze za absolventskú prax
Od Marca chodím na absolventskú prax, a do dnešného dňa mi za ten mesiac neprišli peniaze.. To tak bežne trvá?? Má s tým niekto skúsenosti??? Už som fest z toho vytočená... Otvor fórum »
27. 4. 2015 15:13
10
Ústna maturita
Čaute priatelia. Nerád riešim veci takto cez internet a väčšinou si radu pýtam od priateľov, ale tentokrát sú priatelia na tom podobne a radu mi jednoducho nemá kto dať. Čoho sa týka môj problém?... Otvor fórum »
27. 4. 2015 14:47
21
Nevyznám sa v ňom
Je mi dosť blbé v mojom veku riešiť takýto problém, ale trápi ma to už dlhšie a neviem si rady. Chodíme vonku taká partia asi 7-8 ľudí. Posledných pár mesiacov mám k jednému chlapcovi z tejto... Otvor fórum »
27. 4. 2015 13:54
9
Hudba v iphone
Fajn, začnem asi takto.. Buzerovanie kvôli mobilu si nechajte pre seba.. Vopred ďakujem. K veci.. Všetkú hudbu čo si stiahnem cez iTunes legalno nelegálne.. Keď vymažem cez opäť spomenutý itunes .. To tam logicky už... Otvor fórum »
27. 4. 2015 13:22
4
Prípravný kurz na prijímačky z psychológie UK BA
Ahojte, bol niekto z vás na tomto prípravnom kurze? Boli ste na tom, ktorý ponúkala samotná UK alebo cez siv? Oplatí sa niečo z toho? Mám pár otázok tak ak by sa niekto ozval a mal skúsenosť veľmi... Otvor fórum »
27. 4. 2015 11:19
2
Miesta nehôd
Na Internete sa dá vraj nájsť všetko. Dajú sa teda nájsť (vyhľadať) niekde na Internete aj presné miesta či už autobusových, vlakových alebo leteckých nešťastí? Otvor fórum »
26. 4. 2015 22:24
56
Prvý rad na koncerte
Boli ste niekedy na koncerte svojho obľúbeného speváka/speváčky/skupiny v prvom rade? Ak áno, ako dlho ste museli čakať? Bol to ťažký boj? :-) Otvor fórum »
26. 4. 2015 22:22