Diskusie - 1433. stránka fóra
33
Sestra(ani biologicky ani psychicky,,. )
Nuž som v izbe s mojou nevlastnou mladšou "sestrou" ktorá mi lezie na nervy ako sa to len dá. Lepšie povedané má 15, smrdzí na kilometer , ale hlavne že je našminkovaná. Falošná hlúpa... Ja... Otvor fórum »
5. 5. 2015 22:12
7
Promethanzine
Ahojte, všimla som si že na Slovensku nie je možné zohnať Promethanzine /w Codein, ale len bez neho, a preto sa chcem spytat či stavy ako z leanu s Codeinom by boli aj bez neho, alebo by... Otvor fórum »
5. 5. 2015 22:12
6
Kvalita hudby
je nejaký program, ktorým by sa dala zlepšiť kvalita hudby? Napr. tohto? https://www. youtube. com/watch?v=8fLKvzQNpsU Otvor fórum »
5. 5. 2015 20:24
31
Fuck Buddy
Predstavte si situáciu, že ako chalan chodíte s dievčaťom, ktoré malo pred vami kamaráta s benefitmi. Vy študujete na jednom konci republiky a ona na druhom. Spomínaný kamarát s výhodami je zhodou náhod jej najlepší kamarát... Otvor fórum »
5. 5. 2015 18:05
5
Anglická škola
Čaute... Určite tu mnohí z vás chodia na nejakú Anglicku školu-jazykovku. Nemoholi by ste mi odporučiť nejakú fest dobrú v ŽILINE? :) Myslím Z vlastnej skúsenosti :) ; ).. Vďaka za typy :D Otvor fórum »
5. 5. 2015 17:11
4
SŠ farmaceuticky laborant
ahojte, chcela by som sa opýtať či by mi niekto vedel pomôcť. hlásim sa na odbor farmaceutický laborant do BB. nevedel by mi niekto poradiť kto sa tam možno učí, že čo také by som... Otvor fórum »
5. 5. 2015 16:49
65
Aku cast tela si ako prvu vsimas na opacnom pohlavi?
No tak aku? Ja oci, pery, nohy, brusko. Otvor fórum »
5. 5. 2015 16:35
6
Delphi 7
Nájde sa tu niekto kto ovláda aspoň základy ? Konkrétne ide o binárne vyhľadávanie. Otvor fórum »
5. 5. 2015 16:10
47
V politickej oblasti si:
5. 5. 2015 15:29
5
Seminárky
Ahoj, ponúkam vypracovanie seminárnych prác na takmer akúkoľvek tému (ZŠ, SŠ, VŠ) :-) Ak si neviete dať rady so zadaním, neviete nájsť vhodnú literatúru alebo proste len nemáte čas, napíšte mi. Viac info... Otvor fórum »
5. 5. 2015 14:52
18
Motivačný pohovor na VŠ
Ahojte, viete niekto ako prebieha ten pohovor na vysokej škole? Kde proste neboli prijímačky, len na základe známok zo SŠ a motivačného pohovoru prijímajú. čo sa pýtajú a ako najlepšie reagovať? Ak by niekto vedel, poraďte,... Otvor fórum »
5. 5. 2015 13:47
14
Slovenské hrady a historické pamiatky
Nájdem tu niekoho, kto v sebe tiež nosí túžbu navštíviť počas svojho života všetky hrady, zámky a historické pamiatky na Slovensku? Otvor fórum »
5. 5. 2015 11:24
27
Zabudnutie
Ahojte. Zaujímalo by ma ako sa vám najlepšie zabúdalo na niakú zlú spomienku alebo napr. na niakú osobu a tak ďalej . :D Proste čo vám nejlepšie pomáha v tom nemyslieť na tú osobu , vec... Otvor fórum »
5. 5. 2015 10:32
7
Da sa zistit, ci sa konkretne tell. cislo momentalne nachadza na SK ?
Neviete, ci sa da u operat ora alebo cez net zistit ci uzivatel konkretneho tell. cisla sa nachadza na slovensku alebo mimo neho ? Ked vytocim cislo a hovor bezi, na linke mi nic neoznami a chcela by... Otvor fórum »
5. 5. 2015 10:02
5
Dotazník
Ahojte, :) ak môžte vyplnte mi dotazník k mojej záverečnej práci..nechcem Vás otravovať ale potrebujem pomoc, vdaka za každú odpoved :) http://www. survio. com/survey/d/X2X9Q1R4Q7Z4I8C9D Otvor fórum »
5. 5. 2015 09:53ZA školy
Ahojte viete mi niekto poradiť na ktorej škole (ZŠ, SŠ) by sa dobre robila prax? študujem Aj- FI (občianska), Otvor fórum »
5. 5. 2015 09:44