Diskusie - 1339. stránka fóra
4
Kúpa mobilu
Čaute, mám záujem si kúpiť mobil z netu... Máte nejaké overené predajne, kde sú ceny pomerne nižšie ako u overených? Nemyslím napr. alza a pod.. Hodíte link? :) Otvor fórum »
15. 7. 2015 13:27
31
Nadkolienky
Ahojte baby ..Kedže to teraz letí kúpila som si aj ja obyčajné čierne nadkolienky..:D....No len teraz dilema čo k tomu ? :D... Mám v pláne kratasy aj suknu asi ale skôr by ma zaujímali topánky :D Myslíte, že si... Otvor fórum »
15. 7. 2015 13:14
8
Páčia sa vám také tie skoro tanga plavky?
15. 7. 2015 12:22LF SZU
Ahojte :) je tu niekto novoprijatý zo SZU , kto si prihlášku podával elektronicky? Zaujimalo by ma či pri stave platby za adm. poplatok uz máte uhradené alebo stále 0, 00€ ako ja ? :D posielala som tam... Otvor fórum »
15. 7. 2015 12:02
3
Čierne bodky a akné
Čaute , chcela by som sa spýtať , či nemáte niekto skúsenosti s maskou zo sódy bikarbóny . Má to vraj vysúšať akné a čierne bodky. Potom som našla aj taký recept , v ktorom... Otvor fórum »
15. 7. 2015 11:24
3
Ukončenie štúdia
Ahojte zas sa na vás obraciam so svojím problémom s ukončením štúdia na VŠ. Riešila som to už aj s referentkou na študijnom ale tá mi stále povedala niečo iné. Prijali ma na inú VŠ ale nemôžem prestúpiť... Otvor fórum »
15. 7. 2015 10:20
18
3
Knizne tipy
Bry vecer. Citali ste knihu od Samka Taleho - kniha o cintorine? Uplne som si ju oblubila. je humorna a ten hlavny hrdina mi pripomina Forresta Gumpa. Tiez sa mi paci kniha od Nathana Filera - Sok... Otvor fórum »
14. 7. 2015 22:53
18
Veľká spotreba oleja?
Zdravím, mám menší problem ohľadom môjho vozidla. Čím ďalej som si všimol, že má už časom väčšiu spotrebu oleja. Časom som si to ani nevšímal, auto bolo používané aj inou osobou,... Otvor fórum »
14. 7. 2015 21:49
10
Máte pred bytovkou lavičku?
- áno, dokonca viac ako len jednu
- áno, práve jednu
- nie, ale poblíž sa nejaká nájde
Ďalšie možnosti »
14. 7. 2015 21:30- áno, práve jednu
- nie, ale poblíž sa nejaká nájde
Ďalšie možnosti »
2
Tin Whistle
Ja by som sa len chcela opýtať či má niekto skúsenosti s Tin Whistle ( Írska píšťalka ) Chcela by som si niečo také zaobstarať. A Ujo google moc neporadil ( čo sa týka stránok kde sa dá kúpiť) Otvor fórum »
14. 7. 2015 21:23
51
Masaryčka - koleje
Ahojte, viete mi niekto dať typ, ktorá kolej je najlepšia? Aj vybavením, prostredím atď. Budem chodiť na FSS a najprv by som chcela byť nejaký čas na intráku, kým spoznám ľudí a mesto :) ďakujem... Otvor fórum »
14. 7. 2015 21:11
36
Filmy s tematikou cestovania v čase?
v poslednej dobe ma táto téma nadchla čím ďalej, tým viac - akurát som pustil Proud času, ak vie niekto ďaľšie filmy, poprosím nalinkovať Otvor fórum »
14. 7. 2015 20:55
27
Aký notebook?
Ahojte, potrebujem radu. Chcem si kúpiť nový notebook, limit mám max. 500€. Používať ho budem doma na internet, office a filmy. Ktorý by ste odporúčali? Aká značka je naj? Otvor fórum »
14. 7. 2015 19:54
35
Maturanti/budúci maturanti
Koľko kusov oznamka ste si brali/beriete? :D Vôbec neviem koľko mi treba :D Otvor fórum »
14. 7. 2015 18:07
5
Blog
Ahojte, prosím poraďte, ktorú stránku zvoliť na písanie blogu. Neviem sa totiž rozhodnúť medzi wordpress a tumblr keďže obe sú free a v oboch sú ľahké nastavenia. Neviem len na ktorej by bola vyššia návštevnosť, ... Otvor fórum »
14. 7. 2015 17:11