Diskusie - 1326. stránka fóra
139
Ateistická inteligencia
Fanatický ateizmus sa prejavuje hlavne: Namyslenosťou, vulgárnosťou, a hlavne neochotou sa vzdelávať. v diskusiách víťazia logické klamy, a dôkazy na základe pocitov, či tvrdení :) Logika ateistov názornem ukazaná vo videu :) https://www. youtube. com/watch?v= Otvor fórum »
27. 7. 2015 19:13
16
Poraďte
Chalani prekáža vám keď baba nenosí vlasy nikdy rozpustené ? Stále buď v chvoste alebo drdole. Alebo takto-páči sa vám to viac? Samozrejme budem rada aj za názor báb. Otvor fórum »
27. 7. 2015 19:00
28
Lucidné sny a spánková paralýza
Ahojte všetci dnes som čítal článok o lucidných snoch a celkom ma zaujal tak sa chcem v noci pristihnúť ako snívam ale čítal som aj že tieto sny idú ruka v ruke so spankovou paralýzou, ktorú určite nechcem zažiť... Otvor fórum »
27. 7. 2015 18:27
47
Pre tých čo sú single
- Mám stáleho jedného sexuálneho partnera(ku)
- Mám viacerých stálych sexuálnych partnerov(ky)
- Striedam partnerov(ky) (jednorázovky)
Ďalšie možnosti »
27. 7. 2015 18:03- Mám viacerých stálych sexuálnych partnerov(ky)
- Striedam partnerov(ky) (jednorázovky)
Ďalšie možnosti »
5
Existuje niekto kto navrhuje tetovania na požiadavku ?
Nejaka osoba, ktorej poviem čo chcem tetovanim vyjadriť, v akom štýle by to malo byť a on mi nakreslí navrhy iba iba pre mna ? :D lebo chcem si niečo dať ale chcela som to tak, že... Otvor fórum »
27. 7. 2015 17:01
5
UMB- dobry biznis
Ahojte je tu nejaka prvacka ktora dostala intrak na UMB (SD1/SD3) a vie ze nanastupi ? Napis mi spravu pls financna odmena ista :D (sorry ale nechcem byt bezdak) Otvor fórum »
27. 7. 2015 17:01
51
Spravte si test Akú farbu má vaše ego
Ahoj! Mám tu pre Vás ďalší test, tento raz Akú farbu má vaše ego. http://sk. what-character-are-you. com/d/sk/3229/0. html Mne vyšlo: Tvoje ego je jantárovo zlaté! ... Otvor fórum »
27. 7. 2015 15:43
3
Prosím vás čo znamená keď som dal v gmaili archivovať ?
Kde teraz najdem tu správu ? Otvor fórum »
27. 7. 2015 13:38
3
Nedá sa mi prihlásiť na MC
Ahojte. Mám kúpený Minecraft ( kúpila som si ho asi keď bola verzia 1. 5 ) a teraz ho asi po roku zapínam, a nedá sa mi tam prihlásiť. Napísala som aj platný e-mail aj heslo a... Otvor fórum »
27. 7. 2015 13:06
13
Cestovatelia a milovnici hudby, odporucte mi nieco kvalitne!
Mili priatelia a trollovia, zajtra odchadzam prec a caka ma 15 hodin za volantom a fakt by som potreboval rozsirit svoj aktualny playlist... 1. ) odporucte mi nejaku kvalitnu hudbu do auta (idealne ak mate... Otvor fórum »
27. 7. 2015 12:05
16
Nosia sa este swarovski?
cauce, hladam nejaky pekny darcek pre mamu, rozmyslala som nad nausnicami, a swarovski su fakt pekne co som pozerala http://www. klenotyhematit. sk/swarovski-nausnice?fs=8 , len neviem ci sa hodia 50 rocnej mame, alebo radsej za tu... Otvor fórum »
27. 7. 2015 11:34
16
Slovenské a České filmy
Ktoré Slovenské resp. České filmy patria medzi vaše obľúbené alebo ktoré vám najviac utkveli v pamäti? Otvor fórum »
27. 7. 2015 11:16
4
Screen obrazovky
Ahojte potrebovala by som poradit ci niekto nema skusenosti s mobilom Samsung galaxy A5. Neviem ako sa robi screen.. foti obrazovka. Anikde som to nenasla. Snad mi pomozete, dakujem ☺ Otvor fórum »
27. 7. 2015 01:07
2
Koncert Kabát Piešťany
bol na tomto koncerte 31. 5. niekto? chcel by som zistiť aké pesničky púšťali pred ich vystúpením, bol to motorhead nie? chcel by som vedieť názvy skladieb :p dík Otvor fórum »
26. 7. 2015 23:38