Diskusie - 1315. stránka fóra
54
Za čo vďačíte Birdzu?
Otázka je jasná. Čo vám tento portál dal, vzal..pomohol k niečomu.. ? Mne priniesol možnosť spoznať zopár ľudí, ktorých by som nemal možnost reálne stretnúť a neviem/nechcem si predstaviť, že by sa už... Otvor fórum »
7. 8. 2015 09:21
18
Modeling, aku krajinu by ste odporucili?
Ahojte. Chcela som sa spytat aku krajinu by ste mi odporucili na modeling? Momentalne som v Indii a je to moja prva cesta a viem ze nemozem chciet hned Minalo a podobne. Ake mate skusenosti s... Otvor fórum »
7. 8. 2015 08:01
7
Česky spevak
Ahojte chcem sa opytat ci niekto nahodou nevie meno ceskeho spevaka ktory mal dost vulgarne texty a hudba bola taka pohodova. Spieval nieco o starych babach ktore mali niekde pri vode orgazmi alebo nieco take uz si nepamatam. ... Otvor fórum »
7. 8. 2015 03:06
11
Bilingvalne gymnazium vs. Gymnazium (obyčajné)
Ahoj ludia zaujimalo by ma aké výhody a nevýhody popripade rozdiely vidite na študiu na bilingvalnom a obyčajnom gympli Čo by ste robili ak by ste spravili skušky na obidva ..... alebo aj vaše nazori na ne... Otvor fórum »
7. 8. 2015 00:36
4
Hľadá sa pesnička
Hľadáme názov pesničky a tu sú údaje, ktoré mi boli poskytnuté -je to staršia vec -Spieva ju niekoľko mužov -Hrávala sa na diskotékach -Na začiatku boli nejaké trubky ... Otvor fórum »
6. 8. 2015 23:47
28
Dajte sem nejaké pekne odveci gifko
http://media. tumblr. com/tumblr_m1wm1bp3nh1qg0u4go1_500. gif To je jedno čo, chce to trochu absurdnosti na večer :) Otvor fórum »
6. 8. 2015 22:46
10
Motivačné Epic songy podobné týmto
Nepoznáte podobné týmto (zvlášť prvá), žiadne Two steps from hell tých mám už dosť alebo immediate či audiomachine https://www. youtube. com/watch?v=Z0ujphWUArM https://www. youtube. com/watch?v=IbgfyxxUTTQ https://www. youtube. com/watch?v=mYmQomkSCNc Alebo n Otvor fórum »
6. 8. 2015 21:34
58
Čo si obliecť prvý deň na strednú
Čaute ludia .... poslednú dobu riešim ako sa obliecť prvý deň na strednej mala som 3 alternatívy -šaty -elegantné nohavice a nejakú košelu -alebo niečo každodenne a úplne casual Celkom často sa mi stáva že ak... Otvor fórum »
6. 8. 2015 21:25
13
Fotka
Prečo mi nechce ukázať moju vlastnú profilovú fotku tu na Birdzi?? Treba čakať na voľáke potvrdenie či ako to mám chápať? Moje ego týmto nesmierne trpí. Nejaká pomoc/vysvetlenie? Hatters gonna hate waiters gonna wait Otvor fórum »
6. 8. 2015 19:26
4
Odtrhnutý štartovací kábel / Strunová kosačka
Zdravím, mám menší problém. Dnes som vytiahol kosačku von, nech s ňou prebehnem záhradu a pri dokosievaní som zatiahol štartovací kábel a odtrhol som ho. Jedná sa o strunovú kosačku STIHL.... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:25
15
Vlasy
Baby, poradte mi prosim Vas :D ... Mam ombre vyse roka, a uz sa mi proste nepaci a vzdy som chcela skusit tmavsie vlasy ... Otazka je, ze ake mate skusenosti s farbenim vlasov pomocou... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:23
7
Potečený prevodovkový olej
Zdravím, máte nie kto skúsenosti s tým, že Vám pod autom ostáva "fliačik" možno aj troška väčší fliačik od prevodovkového oleja ? ... Viem, že u starších aut je to bežné, ja mám VW POLO... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:22
6
E-Shop Steroidy
Má niekto skúsenosti s predajom steroidov cez internet? Na Slovensku je to síce legálne ale aj tak ma napadli dva problémy o ktorých som nič nenašiel. 1. Nieje potrebné mať nejakú licenciu na predávanie takýchto... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:08
16
Mobil z Číny alebo od nás?
Ahojte :) chcem si kúpiť telefón a som veeeľmi na vážkách či si ho objednať klasicky od nás z alzy alebo z číny, konkrétne z dealextreme. Objednávala by som z europskej pobočky takže clo ani DPH by som... Otvor fórum »
6. 8. 2015 17:49Fender Mustang i V2 plooooox help
Nazdar ľudia. Ste tu niekto čo hráte na gitare a máte niake kombo zo série fender Mustang ? na vianoce som dostal I V2 a hladám už tretí den preset na Paramore. Viem dosť pesničiek akusticky ale na... Otvor fórum »
6. 8. 2015 16:22
11
Fb question
Ked niekoho, poziadam o priatelstvo, môžem vidieť že ma ignoroval? :D..nielen podla toho že už som ho davno požiadal a on to neprijal..proste ze ci vidim že to videl. Otvor fórum »
6. 8. 2015 14:53
2
Zmena miest na sedenie regio
Ahojte, mam kupne 3 listky na regio do prahy. teraz mi prisla sms, ze sa zmenil typ vozna ci co. Ked som to kukla na nete, rozdelilo nas to na rozne sedadla. Da sa... Otvor fórum »
6. 8. 2015 12:59