Diskusie - 1272. stránka fóra
10
Zloženie strojčeku na pár dní
Čaute nemá tu niekto s takýmto niečím skúsenosť? Nosím strojček no potrebujem ho dať dole na pár dní kvôli stužkovej. Neviete či by to bolo možné a či tam budú nejaké poplatky? Ďakujem :) Otvor fórum »
10. 9. 2015 19:18
12
Rodokmeň
Zdravím :) je tu niekto taký aktívný, že by pracoval na svojom rodokmene? Mám cestu okolo rodnej dediny môjho dedka, tak rozmýšľam, že sa tam zastavím. Mám takú predstavu, že sa zastavím na matrike a... Otvor fórum »
10. 9. 2015 19:10
14
Stranky
Chcem sa opýtať či mi neviete poradiť stále mi tu vyskakujú reklamy... chvíľku prestali ale znova začali a už mam nainštalovaný adblock plus a vôbec to nefunguje .... pomôžte zúfalej žene :( Otvor fórum »
10. 9. 2015 18:17
11
Lenovo
Zdravím, prosím Vás ktorý typ telefónu od Lenovo by ste odporučili :-) potrebujem taký kde my som mohol bežať na wifi a keď nebude prístup na wifi aby som mohol zapnúť internet :-) Ďakujem Otvor fórum »
10. 9. 2015 17:35
24
Originalne oblecenie
Nazdar ; ) chcem sa opytat kupujete si oblecenie v beznych obchodoch niekde v OC odkial ma to oblecenie pol mesta? Alebo radsej hladate veci, ktore na ulici "nestretnete" ..ak nakupujete veci niekde v OC tak tam nakupujete preto... Otvor fórum »
10. 9. 2015 17:15
4
USA
ahojte... mohli by ste mi prosim poradit aka sa aktualne deje udalost v USA?? napr. US open alebo den nezavislosti... ale este nieco okrem toho.... moc mi to pomoze dakujem :) Otvor fórum »
10. 9. 2015 16:18
29
21
Mastne vlasy
Ahojte strasne mi mastneju vlasy umyvam si ich kazdy deuhy den ale na druhy den su velmi mastne a kazdy den si ich zmyvat nechcem a nechcem pouzivat ani suchy sampon. Prosim poradte co mam pouzivat a ako casto... Otvor fórum »
10. 9. 2015 15:25
100
Čo všetko milujete, ľúbite, máte radi, ľúbenkáte, ,,.
Dnes tu bola téma čo všetko ľudia nenávidia a bolo mi z nej smutno, tak sem môžete napísať niečo pekné a možno niekoho potešiť, či zlepšiť mu deň :) Píšte a veľa! :) :-* Otvor fórum »
10. 9. 2015 14:19
13
Aky batoh/tasku na notebook???
Caute, som student VS co musi cestovat a neviem co je praktickejsie pre notebook, ci batoh alebo len taska cez plece????? Otvor fórum »
10. 9. 2015 13:43
25
Testy
Chcem sa opýtať jednu vec parno som mala naposledy pred mesiacom tak isto ako ak trávu lebo som prefajčila dojazdy..že či mi to v tých testoch na krv na moč nájdu aj po tom mesiaci ... no a mamka... Otvor fórum »
10. 9. 2015 13:34
20
Smútočná pieseň v rozhlase.
Hrajú u vás v meste či dedine smútočné piesne za zosnulých rodákov a oznamujú dátum a termín pohrebu následne po dohratí tejto piesne? U nás už od rána vyblakuje Hallelujah od A. Burke. Občas zahrajú aj Ave Maria,... Otvor fórum »
10. 9. 2015 12:03
19
FIlm
Prosím, nejaké filmy, ktoré človeku niečo dajú do života? Alebo nejaké motivačné, hocičo, len nie nezmyselné akčné strielačky, alebo niečo romantické atď. Proste film, z ktorého si človek vezme ponaučenie, ... Otvor fórum »
10. 9. 2015 10:24
188
Že čo všetko nenávidím
Je sloboda slova, tak to treba využiť:)) Tak začnem tým čo nenávidím najviac. Nenávidím Slovenskú názormi v komunizme zabudnutú spoločnosť. Ľuďom nedochádza, že s dobou sa menia aj názory. ... Otvor fórum »
10. 9. 2015 09:54
11
Neviem ako sa to vola
Teraz v Ceskoslovensko ma talent bol jeden vystupovat tak, ze mal okolo pasu nejaky pristroj a ked tancoval alebo sa proste hybal zacala hrat taka techno hudba z toho pristroja, neviete ako sa to vola, ci sa... Otvor fórum »
9. 9. 2015 22:44
28
Čupíte pri sprchovaní sa ?
9. 9. 2015 21:50
35
Požili ste niekedy alpu s cukrom za účelom boja proti bolesti brucha?
- áno
- nie
- alpa je moja voľnočasová aktivita, požívam ju bez nutnosti aktuálnej bolesti brucha
Hlasuj »
9. 9. 2015 21:43- nie
- alpa je moja voľnočasová aktivita, požívam ju bez nutnosti aktuálnej bolesti brucha
Hlasuj »