Diskusie - 1127. stránka fóra
9
Stiahnutie WORDu
Caute nemam Microsoft Word na notebooku (64 bit) a potreboval by som si ho stiahnut zadarmo. Vie mi dat niekto nejaky funkcny odkaz? Mam Windows 7. Dakujem Otvor fórum »
20. 1. 2016 14:33
3
Podanie prihlasky na VS zo zahranicia
Ahojte, Ma niekto skusenosti s podavanim prihlasky na VS pokial stredna skola bola ukoncena v zahranici? Akurat som podala prihlasku na UK, no maturitne vysvedcenie dostanem az v auguste 2016, a este dalsi mesiac... Otvor fórum »
20. 1. 2016 14:25
36
Ovplyvnilo by vás, keby,,.
... ste zistili, že vaša mama (alebo frajerka, niekto blízky) bola na potrate? Bez ohľadu na to, či ste pro-life alebo pro-choice, pozerali by ste na ňu rovnako? Otvor fórum »
20. 1. 2016 10:18
13
Prsia
Ahojte kočky, ako je to s pevostou prs, cvicenie na hrudnik pomaha ? alebo s tym sa narodis a ono to uz drzi hore :D vie to cvicenie nejak ovplyvnit, ci nie, ci trocha ? Otvor fórum »
20. 1. 2016 09:42
5
Aký tvar má dažďová kvapka?
20. 1. 2016 08:29
2
Internat jana hronca bernolakova1
Nejake info jak tam je ? je tam niekto tento rok alebo bol naposledny atd? Otvor fórum »
19. 1. 2016 22:12
17
Sú podľa vás stredné školy Gymnázia ťažké?
19. 1. 2016 18:45
32
Aj vy ste taký mestofili ako ja?
Ja neviem čím to je, ale ja milujem mesto. Strašne moc. Mám rád námestia, paneláky, bytovky, uličky, noc v meste. Zrodilo sa to keď som žil v Prahe. ... Otvor fórum »
19. 1. 2016 16:03
1
Nechty, nechtový dizajn
Ahojte, chcela by som sa spýtať , či by mi niekto vedel poradiť (odporučiť) nejaký dobrý kurz keď chcem robiť nechty, nechtový dizajn. Potrebovala by som taký kde berú študentov ešte na strednej školy. ... Otvor fórum »
19. 1. 2016 14:27
5
Otázka ohľadom financií
Zdravím, plánujem ísť študovať na FF a neviem sa rozhodnúť medzi tromi VŠ: Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre, UK v Bratislave, MUNI v Brne Chcel by som sa spýtať ľudí, ktorí na nich študujú,... Otvor fórum »
19. 1. 2016 14:25
21
Hľadá sa kapela ^^
Hľadám kapelu v Košiciach alebo Banskej Bystrici, som bubeník, kvôli škole som svoju zabehnutú opustil :( teraz nemám s kým hrať Otvor fórum »
19. 1. 2016 14:15
22
Anglicko vs Slovensko
Je podľa vás rozumné ostať na Slovensku? Alebo je lepšie odísť do zahraničia? Mne sa pozdáva Anglicko, pretože človek si tam precvičí aj svetový jazyk :) Viem, by to nebolo ľahké ale začiatky sú ťažké všade. ... Otvor fórum »
19. 1. 2016 09:48
9
Mobil,,. máte skúsenosti?
Ahojte, prosím vás o radu, ak máte skúsenosti s týmto telefónom SAMSUNG Galaxy Trend2Lite ( http://www. nay. sk/samsung-galaxy-trend-2-lite-biely#podrobny-popis ). Som absolútne nenáročný používateľ, ide mi skôr o niečo, čo vám vyslovene vadilo/nepáčilo sa :) Otvor fórum »
18. 1. 2016 23:01
41
Akym sposobom sa zivite?
mate nejaky fulltime job? robite este aj nieco popri praci? predavate daco? kolko mate mesacny prijem z kazdej oblasti? Otvor fórum »
18. 1. 2016 21:41
4
Školský ples
Čo čakať na školskom plese? Ake pesničky sa tam púšťajú? Čo zvyknete robit? (Ako vy konkretne.. či sa niekde v rohu zašijete, alebo tancujete?) Otvor fórum »
18. 1. 2016 21:20
3
Aká škola?
Ahojte, rozmyslam nad ekonomiou a pravom na EUBA s tym ze som si neni ista či by ma to bavilo alebo markting. komunikáciou na UCM, ale TT nemusím. V Prahe sa mi pacia odbory na sukromnych skolach, no neviem ci... Otvor fórum »
18. 1. 2016 21:07- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.