Diskusie - 1126. stránka fóra
31
Púšťate si sadnúť tehotné ženy v MHD?
21. 1. 2016 13:42
13
Telefón do 250 eur
Ahojte. :) Viete mi poradiť nejaký telefón s displejom min. 13 mpx, z OS Android, rozšírenými funkciami, kvalitným, pevným spracovaním. Nechcem dual sim. Príp. ak máte s... Otvor fórum »
21. 1. 2016 13:19
40
Platy, nájmy a výdavky.
Dobrý deň, Ako si má niekto zaplatiť drahý nájom aby mu ostali peniaze na základné životné potreby v tomto priblblom štáte (1 izb. byt 450Eur a viac), keď platy sa pohybujú v hodnote okolo 3, 10... Otvor fórum »
21. 1. 2016 11:33
24
Viete preco mame na svk drahy zivot?
viete mi vysvetlit alebo zaujimate sa o to, preco mame dlhodobo na svk vysoke naklady na zivot v porovnani s vyplatou? a vedeli by ste o krokoch, ktore by prispeli vytiahnut sa z krizy? Je u nas... Otvor fórum »
21. 1. 2016 03:25
6
Komédia s duchmi
Nemyslim tym scary movie. Bolo to nieco v tom zmysle ze zene zomrel muz a cely cas ju pozoroval a hrala tam pekna blondyna :D... Alebo navrhnite nejaku inu Otvor fórum »
21. 1. 2016 00:46Melatonin
Je to nejaky ten hormon na lepsie spanie.. tabletky... Ma niekto s tym skusenosti?? Vedlajsie ucinky?? Neni to navykove?? Dakujemm :( Otvor fórum »
20. 1. 2016 22:50
1
Primárne vzdel. UK BA or UKF Nitra?
Ahojte. :) Zdravím vás. :D Nachádza sa na tomto portále niekto kto študuje primárne vzdelávanie na UK v Bratislave alebo na UKF v Nitre? Veľmi by mi pomohlo pri mojom rozhodovaní vedieť obsah predmetov,... Otvor fórum »
20. 1. 2016 22:36
12
Excel - úprava súboru
Zdravim, potreboval by som vykonat v programe excel par zmien v jednom priklade, najma zmenit dátum vytvorenia toho dokumentu, skusal som kopírovať do nového okna ten priklad, ale pise to akesi chyby Otvor fórum »
20. 1. 2016 22:16
27
Vymysli si vlastnú superschopnosť!
Ahojte. Poďme sa zahrať hru v ktorej si každý vymyslí svoju vlastnú superschopnosť. Skúste zapojiť svoju fantáziu a vynaliezavosť vymyslieť niečo zaujímavé :) Otvor fórum »
20. 1. 2016 21:08
71
Baby chodili by ste s tmavším chalanom ?
Rád by som chcel keby odpovedali len dievčatá/ženy :) Chodili by ste s cigáňom, ktorý je čistý, nesmrdí, upravený, sympatický, pekne sa oblieka, vtipný a vie s každým pokecať. Nie je to forum... Otvor fórum »
20. 1. 2016 21:06
15
Životné poistenie
Ahojte, otázka pre tých, čo sú poistení od detstva (rodičia vás dali poistiť) - v akej poisťovni ste? Ste spokojní? Resp. je tu niekto, kto sa do toho vyzná a vedel by mi poradiť dobrú... Otvor fórum »
20. 1. 2016 19:29
4
Transferwise
Žijem v zahraničí a vo FB skupinách často vidím reklamu na Transferwise. Len by ma zaujímalo či má táto služba nejaké výhody a čo je vôbec dôveryhodná. Ja osobne v tom veľký zmysel nevidím kedže poplatky v bankách... Otvor fórum »
20. 1. 2016 19:24
12
HTC one M8 nenabíja
Zdravím, neviete niekto poradiť. Telefón sa mi úpne vybil v práci. Teda pod 0% nešieľ už ani zapnúť. Prišiel som domov, dal som ho na nabíjačku a nič sa nedeje. Nesvieti ani dióda s... Otvor fórum »
20. 1. 2016 19:19
3
Sociálna pedagogika a vychovávateľstvo
Ľudia neviete náhodou čo môžem robiť ak by som vyštudovala odbor Sociálna pedagogika a vychovávateľstvo? Resp. mohla by som byť učiteľkou v materskej škole alebo na to potrebujem študovať predškolskú pedagogiku? Otvor fórum »
20. 1. 2016 19:03
29
Prečo nemáte radi svadby?
Preco mate niektori tak negativny postoj ku svadbam? :-) Ste z nejakych rozvedenych rodin alebo ste tento postoj nadobudli casom? No offence, len ma zaujima, ze ak neplanujete rodinu, co mate v plane?pochvalte sa :-) Otvor fórum »
20. 1. 2016 18:11
53
Uz sa vam stalo, ze ste odisli od kadernicky a povedali si: Juj, ako ma dobre ostrihala?
Neviem cim to je, ale ked tam pridem aj sa ma spyta ako to chcem a vzdycky si tapsa podla seba ma ostriha, zvycajne ovela ovela kratsie ako som chcel. Este sa mi asi vazne nestalo... Otvor fórum »
20. 1. 2016 15:29
4
Povesť na 5minut recitácie
Guten Tag , valasy Potrebujem niečo lahké slovenské na recitáciu bo ja neznam . Povesť! rýchle jasné výstížné Nezmyselné slová v tomto inzeráte prehliadnite len chcem minúť počet znakov na ktorý mam... Otvor fórum »
20. 1. 2016 15:13- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.