Diskusie - 1118. stránka fóra
12
DARUJ PIESEŇ
niekde inde, v inom čase, na inom fóre sme si hrali a darovali piesne s linkom . Takže začínam a darujem ju všetkým starým fórumákom a aj Vám https://www. youtube. com/watch?v=OG4KpbV0ZaM Otvor fórum »
28. 1. 2016 02:50
5
Pomozte najst hru
Ide o hru kde ste chodili po kockach a neotacali ste sa vy, ale otacal sa svet okolo. Boli taam pichlace a bolo treba zbierat aj kluce. Neplatili taam gravitacne zakony takze ked ste spadli padali... Otvor fórum »
28. 1. 2016 01:07
42
Pri čom vás prichytili rodičia? (+ich, vaša reakcia)
28. 1. 2016 00:49
17
Krátky príbeh presne na 6 slov.
Ahojte, poďme sa trošku zahrať a zapojiť svoju fantáziu. Úlohou je vymyslieť krátky príbeh ktorý je presne na 6 slov. Skúsme byť kreatívni :) Otvor fórum »
27. 1. 2016 20:40
23
Cítite sa na svoj vek?
27. 1. 2016 20:36
9
Pranie a sušenie tenisiek
Ahojte by som sa spytat ake mate skusenosti s pranim a naslednym susenim tenisiek. Su biele, su z casti z textilu a z casti z koze.. Raz som ich prala rucne, boli ciste no ked zacali schnut na radiatori, ... Otvor fórum »
27. 1. 2016 20:21
19
Spolužiaci
Ahojte Aké máte vzťahy so spolužiakmi?My nie sme žiaden extra kolektív, a potom čo som sa rozhádala s mojou dobrou kamoškou z triedy, si s vacsinou velmi nemam co povedat. Oni uz su poskupinkovani a sice s... Otvor fórum »
27. 1. 2016 20:08
8
Smejem sa na silu
Zdravím všetkých, takže trápi ma jeden problém a tým je že sa viacmenej smejem na silu pametam si že v rokoch 13-15 som sa furt smial bolo mi všetko vtipne a ten smiech stal zato no. Ak ma... Otvor fórum »
27. 1. 2016 19:04
11
IPhone 5 nefunkčná zadná kamera
Zdravím Mám iphone 5 a mám problém, že kamera nefunguje.. zobrazí len čiernu obrazovku a nič viac.. predná kamera funguje.. kúpil som novú kameru Otvor fórum »
27. 1. 2016 18:32
9
Problem s mobilom
Neviete mi povedat kde alebo v com moze byt chyba ked sa mi ludia stazuju ze ma v telefone nepocuju, ze im vypadavam a tazko ma rozumiet, akoby som signal nemala no pritom mam asi 4 palicky z... Otvor fórum »
27. 1. 2016 17:56
4
Univerzita Komenského
Zdravím. Mal by som pár otázok ohľadom tejto univerzity. Je tu nejaký študent ochotný mi odpovedať? Najlepšie študent pedagogickej fakulty. A ešte lepšie by bolo ak by študoval učiteľstvo angličtiny. Veľmi pekne ďakujem. :) Otvor fórum »
27. 1. 2016 17:18
54
Nechápem
Ahojte dámy. Až ma zamrazí, keď Vás vídam aj v tejto zime v silonkách, či dokonca v nadkolienkach. Nie je vám zima, alebo ako to funguje, že vám neomrznú nohy a v horšom prípade... Otvor fórum »
27. 1. 2016 16:05
2
Skončil
Nasralo ma že skončil kamarát a spolubývajúci na intráku školu. Fakt neviem prečo ale mám normálne nervy ako to skončilo. Ten človek je super fakt, veľká škoda a tak píšem tu.. možno sa mi viac uľaví :D... Otvor fórum »
27. 1. 2016 15:32
1
STU FA (ARCH, DIZ) vs. TUKE (ARCH, DIZ)
Čaute mam podane prihlášky na STU FA (ARCH, DIZ), TUKE (ARCH, DIZ) a chcem sa niekoho spýtať čo študuje na jednej z spomínaných škôl(resp. fakúlt) aby mi poradil, ktorá škola je lepšia alebo na ktorej škole maju... Otvor fórum »
27. 1. 2016 14:42
1
Shirt LA Mickey Mouse fingers
Mam jedno podobne tricko v sedej farbe kedysi som ho kupil na Slovensku uz ani neviem v ktorom obchode :) no teraz by som ho chcel kupit jednemu kamosovi preto sa pytam ci ste ho niekde nahodou nevideli v ponuke... Otvor fórum »
27. 1. 2016 13:53
32
Akú najdrahšiu vec máte z ebayu/aliexpresu?
26. 1. 2016 23:26- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.