Diskusie - 1116. stránka fóra
13
Pestovanie koky
Caute ake podmienky potrebuje kokak pestovaniu? Dala by sapestovat aj na slovensku trebars v skleniku? Vie o tom niekto daco?1 Otvor fórum »
1. 2. 2016 14:02
3
Čo si myslíte o Steam Link?
Steam Link je nové zariadenie od služby Steam, ktoré umožnuje hrať vaše oblúbené PC hry priamo vo vašej televíznej obrazovke a v pohodlí vašeho gauča. Otvor fórum »
1. 2. 2016 10:29
15
S alebo bez lubrikantu
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu. S frajerkou chceme mať obaja prvý sex ja 17 ona 18. Moja otázka smeruje k tomu, či mám použiť aj lubrikant, či ju to s nim bude menej... Otvor fórum »
1. 2. 2016 08:36
30
Čo počúvate ?
Poradte co počúvať, alebo sem hodte svoje obľúbené pesničky. Zaner je neobmedzený. Otvor fórum »
1. 2. 2016 07:49
1
Aký materiál je lepší?
1. 2. 2016 07:37
50
Vadilo by ti mat o 10-20 rokov starsieho alebo mladsieho partnera
predstav si ze stretnes ako 20nik 40-rocnu, s ktorou si rozumies. Alebo 50nik a 30-rocnu. Trapil by vas vek? Otvor fórum »
1. 2. 2016 01:16
10
CPE skuska z anglictiny, ano alebo nie?
Caute, viem ze mozno trochu blba otazka, hlasim sa na jednu vysku kde potrebujem CPE skusku.. Avsak, dost ludi ma od toho odhovara, lebo je to dost tazka skola.. Bojim sa ze ak si tu skusku... Otvor fórum »
1. 2. 2016 00:22
3
Inspiracia - znacka
Caute, hladam inspiraciu na dobry nazov znacky, ktory by reprezentoval nasu krajinu - Slovensko. Najlepsie po anglicky. Priklad napr. Double Cross Vodka, TatraTea Vedeli by ste mi s niecim poradit? Dakujem... Otvor fórum »
31. 1. 2016 23:43
22
#nuda
helou prišla nuda každy kamarat išiel spať :( niekto popisať o niečom? :3 ked tak skype ecchi271 :P Otvor fórum »
31. 1. 2016 23:42
7
Skuste si tuto hru o nervy s historickým tématom
http://www. miniclip. com/games/short-history-of-the-world/en/focus/ napiste do ktoreho levelu ste sa najviac prepracovali a co vam robilo najvacsie nervy :D niekedy tej hre pekne zadrbe Otvor fórum »
31. 1. 2016 23:05
25
Co by sa stalo keby nikto nesiel volit?
Ale naozaj, co si myslite, keby realne ani jeden clovek sa nezucasnil na volnach? Ake by to malo nasledky? Zmenilo by sa nieco alebo nic? Otvor fórum »
31. 1. 2016 21:28
18
Kde všade môže vzniknúť rakovina
Otázka je jasná, môže rakovina vzniknúť v každom kúsku tela? aj napríklad v takom uchu? Otvor fórum »
31. 1. 2016 21:02
19
Neviem plakať
Prosím poraďte, už pár mesiacov som neplakal strasne to potrebujem mam na to xy veci a nic proste moje pocity sa niekde uzavreli som uplne ako z kamena, nedokazem sa uz smiat ani plakat vsetko dusim v... Otvor fórum »
31. 1. 2016 20:50
10
Wtf?
Je normálne, keď vám váš priateľ vykričí, že vám nepatrí a podobné veci? (asi hodinu a pol pred tým mi tvrdil, že ma miluje..haha). Poslednú dobu mu všetko vadí a zvyšuje na mňa hlas akoby som... Otvor fórum »
31. 1. 2016 20:07
5
2 horrory pomoc
Jeden je o nejakých dievčatách ktoré uviazli v jaskyni v nejakom lese a sú tam ako by nejaký zombíci. a ten druhý z toho si moc nepamätám lebo som ho videl strašne dávno pamätám si že tam to bolo... Otvor fórum »
31. 1. 2016 18:49
9
Stredná škola alebo gymnázium
Ahojte, som ôsmačka a onedlho sa pridávajú prihlášky, kto chce ísť z ôsmej triedy, rozhodujem sa teda, či pôjdem teraz alebo z deviatky, prosím poraďte nejaké dobre gymnázia v Žiline, mám rada aj angličtinu a rozmýšľam... Otvor fórum »
31. 1. 2016 16:50
21
Neproduktívne obdobie,,
Mali ste ho už?? Ako dlho trvalo?.. Ako ste sa s tým vysporiadali? Myslím také keď nepracujete nechodíte do skoly nemáte ani s kým chodiť na prechádzku.... No všetko je nanič a cítite sa nanič ani neviete aký je deň... Otvor fórum »
31. 1. 2016 16:36- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.