Diskusie - 1112. stránka fóra
24
Chystáte sa vycestovať do Anglicka za prácou?
minimálne traja ľudia sa pýtali na Anglicko tento týždeň. Cez agentúru nechoďte. Tá vás sprosto využije. Pomôcť vám jednoducho môže to, že tam nepôjdete sami a ušetríte. Na začiatok potrebujete mať ubytko. Následne požiadate... Otvor fórum »
4. 2. 2016 00:10
47
Letná brigáda
Neviete kde zoženiem brigádu na leto (kukurica, ovocie... ) niekde na Slovensku? Na leto nejaké 2-3 týždne. Alebo neviete tu niekto, kto sprostredkúva tieto brigády? Ja totiž nemám nikoho takého známeho. Otvor fórum »
3. 2. 2016 23:20
4
Dovolenka
Ahojte. Bol niekto na dovolenke na Zlatých pieskoch v Bulharsku? Otvor fórum »
3. 2. 2016 21:30
31
Pizza
Akú pizzu ľúbite? :) U mňa je top šunka, syr, kukurica, šampióny a cesnakový okrajček :) Otvor fórum »
3. 2. 2016 21:26
11
Vietnamská menšina
Ako vnímate Vietnamskú menšinu na Slovensku ? Myslíte, že sú prínosom pre Slovensko ? Otvor fórum »
3. 2. 2016 20:31
6
Stu fa
Ahojte. Nedávno som bola na prijímačkach na stu, fakultu architektúry a neviem či by som tam mala ísť. Musela by som dochádzať 6 hodín vlakom, ale ak sa to oplatí, tak v pohode. Ďakujem... Otvor fórum »
3. 2. 2016 20:09
4
Dotazník k bakalárke
Hľadám dobré duše, ktoré sa zúčastnia môjho výskumu o sebaprezentácii vo virtuálnom priestore a vyplnia mi dotazník. Trvá len 3 minútky. !len študenti Vš! Budem veľmi vďačná za každú pomoc. ... Otvor fórum »
3. 2. 2016 20:04
4
Proteín
Ahoj máte niekto skúsenosti s firmou namaximum čo sa týka doplnkov výživy ? Majú celkom dobré ceny, chcem od nich proteín a klbovú výživu. Otvor fórum »
3. 2. 2016 19:16
4
Zase matika
Ahoj. Zase by som potrebovala pomôcť s Mat. Zadanie je: každý pozemok je od predchádzajúceho zväčšený o isý počet percent. Aký je obsah najväčš. pozemku? 1. Je 50m(stvorcových) 2 60m(stvorcových) 3? ( ja viem ze vysledok je... Otvor fórum »
3. 2. 2016 19:03
74
Vaša slabosť na opačnom pohlaví?
Aká je pre vás slabosť/ti na vzhľade alebo nejaká vlastnosť na tom človeku, na ktorú proste neviete dopustiť? :) U mňa tmavé hnedé oči a dlhšie vlasy ..a páči sa mi, ak dotyčný hrať na nejakom hud. ... Otvor fórum »
3. 2. 2016 18:11
4
Vo štvorici po Slovensku vlakom
pozeravate to ? mne sa to hrozne zapacilo :) je to sice blbost ale ide s toho taka dobra atmosfera alebo co :D a herci co tam su su proste blazni :D podla mna jedna z mala veci co sa... Otvor fórum »
3. 2. 2016 17:59
9
Programátor hier
Dá sa zamestnať ako Unity, UE programátor? Na webe vidím väčšinou ponuky pre Web prog alebo javistov, a firmy ktoré vyvíjajú v Unity v C# su často z Čiech. No asi najviac ponuk sa točí okolo... Otvor fórum »
3. 2. 2016 17:58
4
Odfotila by mi nejaká dobrá duša 3 strany z učebnice Yes B2, prosím ???
Ahojte, určite niekto máte doma yesku. Prosím, naskenovali by ste mi tému jobs?? Spolužiaci na mňa serú :'( (viem, že toto nepatrí do fóra, ale status si nikto nevšimne) :'( Ď. Otvor fórum »
3. 2. 2016 16:15
6
Plávanie na svf stu
Je tu niekto kto absolvoval povinné plávanie na svf? Chcela by som len vedieť či je to v pohode a dá sa to zvládnuť? Otvor fórum »
3. 2. 2016 15:23
7
Fotografovanie
Čaute už veľmi dlho ma fascinuje krása prírody hlavne krásne západy slnka a raz ma napadlo čo tak to začať fotiť všetku tú krásu okolo mňa? A pre mňa výsledok úžasný neskutočne ma to baví len ma trápi to... Otvor fórum »
3. 2. 2016 14:53
6
Ako sa vrátiť po mesiaci (Windows10) k pôvodnému Windowsu ?
Mám Windows 10 a chcem sa vrátiť k pôvodnému Windowsu 7, len že od inštalácie W10 už prešlo viac ako 30 dní a netuším ako to spraviť. Poradní mi niekto prosím ? Otvor fórum »
3. 2. 2016 13:39
44
Nájde sa tu dakto kto žije sám ?
(myslím úplne sám, ani cudzí spolubývajúci sa nerátajú) chcem vedieť ako sa vám to páči/nepáči Otvor fórum »
3. 2. 2016 12:16- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic