Diskusie - 1049. stránka fóra
11
Novy mobil
Dobre rano ako mam presvedcit rodicov aby mi kupili novy mobil ten stary mam sice iba par mesiacov ale uz seka a nedaju sa na nom poriadne hrat hry. Chcem najnovsi mobil a drahy aby mi vydrzal dlho. Otvor fórum »
28. 3. 2016 10:13
1
8
Práca v zahraničí
Caute chcel by som vediet ake mate skusenosti s pracou v zahranici. Myslim co konkretne a kde ste robili, aku pracu odporucate, ako to vyzeralo s vasim platom a naplnou prace, a ako to hodnotite. ... Otvor fórum »
28. 3. 2016 02:36
47
Vodka
ktora vodka co ste pili vam najviac chutila ? mne asi 42ka alebo absolutka Otvor fórum »
28. 3. 2016 01:05
47
Test typologie osobnosti
Robili ste si podobný test MBTI? Ak áno, výsledky sedeli, alebo nie? Kto nerobil tu je odkaz ; -) http://www. emiero. sk/test/ Otvor fórum »
27. 3. 2016 23:26
9
Stredná Zdravotnícka škola,,.
Má niekto skúsenosti so strednou zdravotníckou školou a uplatnením v tomto obore?. Ale chcem sa opýtať že keby som si to neskôr rozmyslela že nechcem ísť ďalej študovať medicínu ale isť na vysokú školu študovať niaky uplne iny... Otvor fórum »
27. 3. 2016 22:02
4
Dotazník k diplomovej práci
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci. Dotazník skúma sociálny kapitál v kontexte virtuálnej reality a je anonymný https://docs. google. com/forms/d/11FcED21fNb6TDv0rfRNjiiWEBxLS_KLc_9VRtX1JujA/viewform?c=0& Otvor fórum »
27. 3. 2016 21:41
1
Kozmetický salón - Bratislava, prípadne Nr
Ahojte, viete mi poradiť nejaký fajn kozmetický salón v Bratislava, môže byť aj v Nitre, kde je v pohode personál a prijateľné ceny? Vďaka :) Otvor fórum »
27. 3. 2016 21:28
14
Monika
aky mate nazor na meno Monika? prosim ziadne vtipky a nic podobne vazne ma vas uprimny ci uz pozitivny alebo negativny nazor velmi zaujima ... Otvor fórum »
27. 3. 2016 21:11
13
Chudnutie
Čaute Na konci skolskeho roka ideme na plavecky a ja niesom zrovna najchudsi a nechcem aby ma baby videli takeho aky som ; ) Neviete nahodou ako by som mohol dovtedy daco zhodit? Nemate nejake skusenosti? Otvor fórum »
27. 3. 2016 20:31
11
Umelé oplodnenie
Dievčatá, slečny, dámy, predstavte si situáciu: Chcete dieťa, no máte už dosť chlapov a rozhodnete sa pre umelé oplodnenie. Dostanete "katalóg" s kandidátmi, v ktorom však nájdete len mužských používateľov Birdzu. Pre koho... Otvor fórum »
27. 3. 2016 19:45
5
MHD s malym psom
Neviete ci musim platit v KE v MHD za maleho psa ak ho mam na rukach? A tak isto v MHD mimo mesta ked niekde cestujem, kolko sa plati za takeho psa? Tak isto na rukach by bol. ... Otvor fórum »
27. 3. 2016 19:30
8
Prijatie na VS po termine
Taká otazocka :D je možné aby ma prijali na VS aj napriek tomu že som nedal na VS prihlasku v riadnom termíne ? napríklad že by som ju poslal až mesiac po termíne.. Z Otvor fórum »
27. 3. 2016 18:37
2
APPLE STORE
čaute, potrebujem radu. Kupila som si aplikaciu FITRECEPTY za 1, 99 na mesiac, stiahlo mi peniaze za ňu, ale stále nemám recepty odomknuté.... neviem čo s tým mám robiť. PoraĎte prosím Otvor fórum »
27. 3. 2016 18:09
18
Zmenenie vzoru
Na uzamknutej obrazovke mám vzor, ktorý som si chcela dať preč a sú tam klasické možnosti na zmenu, ako je PIN, heslo atď. Nechcem žiaden vzor no možnosť "prejdenie prstom" je bledá a nedá sa zvoliť.... Otvor fórum »
27. 3. 2016 18:07- 1 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 2 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 3 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?